نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: معرفی puppy-linux

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست
    قدرت امتیاز دهی
    9
    Array

پیش فرض پاسخ : معرفی puppy-linux

سلام خدمت دوستان و مخصوصا استاد عزیز شیرین بیان.
    من مدتی است که دنبال استاد می گردم. در این سایت هم دنبال مطلبی می گشتم که هم بدرد من بخورد یا با علاقه من همراه باشد و هم اینکه استاد آنرا دیده باشند. و هم اینکه خودم هم در آن مورد صاحب نظر یا فعالیت باشم.
    پس می بینید که برای اظهار نظر و جواب 3 خوان رستم را طی کرده ام.
    بلاخره از نظر من هیچ اشکالی ندارد . هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد...

و اما من و پاپی..

من مدتی است که با پاپی کار می کنم. و نسخه های متعددی از آن را امتحان کرده ام. برای کسانی که سیستم قدیمی دارند یا با کامپیوتر کار کمی دارند بسیار عالی است. خیلی وقتها ما اصلا نیاز نداریم که با ویندوز و معایب زیاد ویندورز درگیر شویم. البته این را نمی گویم که چون خودم از ویندوز دل خوش ندارم. نه !
    بیاید منصفانه در نظر بگیریم . چند در صد از کارهای ما واقعا نیاز به ویندوز 10 دارد. من خودم با کامپیوتر قدیمی کار می کنم و هیچ احساس نیازی به خرید کامپیوتر جدید ندارم. البته همسرم بنا به تدریس مجبور است که کامپیوتری با مشخصات ویندوز 10 داشته باشد ولی من خودم و در گارگاه تعدادی کامپیوتر قدیمی دارم.
    و با اینها نیاز من برآورده می شود.
    خیلی از مردم نیازشان از سیستم عامل در حد پخش فایهای تصویری و صوتی - خواندن فایلها pdf و جستجوی اینترنت و نهایت بازی خلاصه می شود.
    به نظر شما آیا اینها با یک مینی کامپیوتر 400 مگاهرتز نمی شود انجام داد و با سرعتی باور نکردنی. مسلما چرا که نه.

از مزایای مهم پاپی این است که تک کاربره می باشد. یعنی شما همیشه کابر روت هستی. برای من و خیلی های دیگر چه نیازی است که کامپیوترمان چند کاربر داشته باشد. امروزه کامپیوتر ها مانند مسواک شخصی شده اند و هر شخص یک کامپیوتر و یا بیشتر از آن را دارد.
    شما با داشتن یک بوت فلش می توانید در هر جا و مکان و با هر سیستم که در دست شما باشد می توانید با آن سیستم کار کنید.
    پاپی قدرت بوت از آن را با لود درایورهای صوت و تصویر دارد. مثلا فکر کنید یک فیلم دستتان آمده و نیاز دارید آنرا چک کنید. در همین حال سیستم کامپیوتر دوستان هم موجود است. حال به دلایلی یا سیستم ندارد یا خراب است یا رمز دارد. بهترین راه بوت سریع با این فلش است. و شما را به هدف می رساند.
    مزیت خوب پاپی در بوت سریع است. ولی من دنبال سریع تر از این هستم.
    از استاد بزرگ و ارجمند می خواهم اگر می تواند اطلاعاتی در این باره بدهد مرا کمک کند. مثلا اینکه بخشی از درایورها حذف شود. مانند سیستم slax ماژول بندی شود. که هر زمان نیاز بود راه اندازی شود.
    دوستان توصیه می کنم این سیستم را امتحان بکنند. البته فضای کامند آن هم بسیار مناسب است.
    ببخشید طولانی شد. هر چند خودم سوالات خیلی زیادی در این مبحث دارم. و اگر دوستان دنبال کنند حتما بحث را به چالش خواهیم کشید.

2. کاربر مقابل از FFE0035 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)