نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: پوشه های temp

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض پاسخ : پوشه های temp

چند مورد هستند که باعث کندی ویندور و نیز بالا رفتن حجم اشغال شده می شوند.لذا زمانی که ما میخواهیم
    کار سیستم خود را بهینه کنیم، باید در موارد زیر کار کنیم:

1. پاک کردن فایل های بیخودی و غیر لازم.
    2. انجام تنظیمات استاندارد
    3. پاک کردن رجستری
    4. دیفراگ کردن درایو

با هر برنامه بهینه سازی که کار کنید همه آن ها هم دقیقا" در این چند مورد کار میکنند.
    این نکات که مطمئنا" همه میدانید را بخاطر این گفتم که تعجب نکنید که بنده چرا دارم در بحث فایل های TEmp
    به مسائلی غیر از فایل های موجود در پوشه TEmp اشاره میکنم.
    کسی که در مورد فایلهای TEmp پرسش دارد مطمئنا" قصدش بهینه سازی سیستم است و لذا لازم دانستم که
    نکات لازم را هر چند کوتاه اشاره کنم. و در سطور بعد در مورد فایل های بدرد نخور دیگر که باید پاک شوند و چگونگی
    شناسائی آن ها هم صحبت خواهم نمود.

نکته دیگزی را هم لازم میدانم بگویم و آن اینکه بنده این روز ها جسمی پر از درد دارم و لذا کمتر توان نشستن و تایپ
    کردن ووو.. وجود دارد و در نتیجه نمیتوانم مطالب را یک دفعه و با شرح بیشتر توضیح دهم.
    از این بابت عذرخواهی میکنم.

درپست های قبلی در رابطه با پاره ای از موارد بطور خلاصه نکاتی عنوان شد و امروز نیز با چند مورد دیگر آشنا
    می شویم.

_ پاره ای از فایل ها هستند که آن ها هم بخاطر نیاز برنامه ها ساخته شده و اکثرا" در سیستم باقی مانده و
    حجم اشغال میکنند.
    این فایل ها دارای نام ها و پسوند های مختلف هستند که اسامی آن ها در زیر گفته خواهد شد.شما باید اول
    فایل هائی با مشخصات آن ها را گشته و پیدا کرده و سپس پاک کنید.

برای مثال فایل هائی با هر نام ولی با پسوند tmp جزو فایل هائی هستند که در جا های مختلف ویندوز ایجاد
    می شوند و شما باید آن ها را پیدا و پاک کنید.
    برای اینکار کافی است که در قسمت Search ویندوز در محل برای مثال بالا عبارت tmp.* را بگردید این عبارت
    به ویندوز میگوید که باید دنبال فایل هائی بگردد که هر نامی دارند داشته باشند ولی پسوندشان tmp باشد.

در زیر مشخصه های اینگونه فایل ها را ذکر کرده ام. شما باید تک تک آن ها را جدا جدا در Searchویندوز اجرا
    و پیدا کرده و پاک نمائید:

کد:
    *.tmp
    *.log
    *log.txt
    *readme.txt
    file_id.diz
    *.bak
    *.old
    *.syd
    *.prv
    *.grp
    *.gid
    *.fts
    *.cnt
    *.~mp
    روش ساده این است که در Search ویندوز عبارت زیر را وارد کرده و جستجو نمائید:

کد:
    *.tmp;*.log;*log.txt;*readme.txt;file_id.diz;*.bak;*.old;*.syd;*.prv;*.grp;*.gid;*.fts;*.cnt;*.~mp
    اکثرا" در پایان جستجو صد ها فایل پیدا خواهید کرد که میتوانید همه را انتخاب کرده و دیلیت نمائید.
    توجه داشته باشید که در 99 در صد موارد، فایل های پیدا شده ، غیر لازم بوده و می شود پاکشان کرد

اگر عمری باشد در ادامه بحث نکات دیگزی را هم بحث خواهیم کرد

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)