متاسفانه راهی برای این کار وجود ندارد (شاید هم من بلد نیستم).
متاسفانه راهی برای این کار وجود ندارد (شاید هم من بلد نیستم).
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام
استاد من میخواستم ویندوز اکسپلور پیش فرض ویندوز رو به این سی دی اضافه کنم ایا راهی برای استخراج ویندوز اکسپلور خود ویندوز هست ؟؟ واینکه اینو چطور به این سی دی میشه اضافه کرد
با سلام خدمت دوستان و تشکر از راهنمایی های شما
و تشکر از راهنمایی های بی دریغ استاد شیرین بیان عزیر
با خواندن پست های شما متوجه شدم که با استفاده از بچ فایل میشه دو یا چند پاریشن را بتریتب ریستور کرد.
البته سیستمی که من از اون استفاده میکنم قدیمیه با پارتیشن بندی ام بی آر و پرشس در مورد پارتیشن رزرو فقط یک کنجکاوی بود.
اما در مورد پرسش سهند عزیز فکر کنم این موضوع مربوط به ساختن ویندوز لایو باشه که من چند مورد از پست های قدیمی استاد را در این مورد قبلا خوندم و من هم این موضوع که آیا میشه به روشی ساده تر winpe مایکروسافت رو گرافیکی تر کرد یا نه برام سواله.
[QUOTE.......من میخواستم ویندوز اکسپلور پیش فرض ویندوز رو به این سی دی اضافه کنم ایا راهی برای استخراج ویندوز اکسپلور خود ویندوز هست ؟؟ واینکه اینو چطور به این سی دی میشه اضافه کرد[/QUOTE]
انجام این کار بطور عادی خیلی کار مشکلی هست
بهر حال روش هائی هست که بتوانیم کاری کنیم که سی دی بوتیبل winpe عادی بتواند بصورت گرافیکی کار ها را انجام دهد.
توضیخ این مطلب مقداری زمان می برد. چون بنده مجبورم یک بار دیگر این نوع winpe را درست کرده،تست کنم و سپس بصورت
آموزش توضیح دهم.
بمحض اینکه تست های مجدد را بر تجربیات کهنه تمام کنم مطلب را شرح خواهم داد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)