درود
اگر اجازه بدید بنده بیام توضیح میدم
انجمن قبلا از یک پلاگین با نام وی بی سئو برای ساختار لینک ها استفاده میکرد ، استفاده از این پلاگین هم ساختار لینک ها را کوتاه و بهتر میکرد و هم در بهینه شدن لینک ها کمک میکرد و البته امکانات فراوان دیگر هم داشت ولی مدت یک سال و نیم قبل بود که شرکت ارائه دهنده پلاگین از آپدیت آن خودداری کرده و در حقیقت کلا به حالت نیمه تعطیل دراومد ، در این میان کسی هم جوابگو ما که لایسنس را خریداری کرده بودیم نبود .
مدتی استفاده کردیم ولی با آپدیت انجمن و همچنین آپدیت نسخه های php هر روز ناهماهنگی بین پلاگین و انجمن ساز بیشتر شد و بدتر از اون باگ های امنیتی بود که هر روز به دلیل عدم آپدیت مشاهده میشد تا جایی که دیگه امنیت سایت در خطر بود و حتی امنیت سرورهای مجموعه را به خطر انداخته بود لذا در هر سه انجمن مجموعه ناچارا پلاگین وی بی سئو را غیر فعال و حذف کردم و طبیعتا ساختار لینک ها به حالت دیفالت برگشت . البته پلاگین جدیدی توسط یک شرکت دیگه با نام دی بی سئو عرضه شده ولی از اونجایی که ممکن همین شرکت هم بعد مدتی پشتیبانی را قطع کنه تصمیم گرفتیم همان ساختار اصلی را در نظر بگیریم
تمامی لینک های قرار داده شده مربوط به بیش از دو ماه قبل هستند و دو ماه هست که پلاگین را غیر فعال کردم و تمامی اون لینک ها مطمئنا در آرشیو و در فایل های تکست ذخیره شدن و در جستجوی سایت موجود نیستند و از جستجوی سایت اخراج نشده اند
در مورد پست سه و مشکل عنوان شده هم متوجه نشدم و در صورت امکان با مثالی توضیح بدید تا بررسی کنم
با احترام
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)