درود
ضمن تایید صحبت های استاد باید موارد زیر را هم در نظر بگیریم
یعنی شما در اینجا هم که تایپ میکردید و پست میدادید دچار مشکل بودید ؟
اینطور که در پست اول توضیح دادید فکر کنم قطعات سخت افزاری را کامل تست کردید و حتی با نرم افزارهای ویژه اونها را تست کردید ، حتی مونیتور ....
چند گزینه وجود داره
- مشکلات نرم افزاری و حتی ویروسی شدن سیستم
- در صورتی که از مرحله اول مطمئن شدیم به تست قطعات سخت افزاری میپردازیم ، در ابتدا با نرم افزار و سپس در صورت مشخص نشدن تست قطعات جداگانه
چند سوال
شما در هر زبانی دچار مشکل هستید ؟ و این زمان به مشکل خوردن در تایپ به زبان ها و در برنامه ا یکسان است ؟ منظور بنده اینه که این مشکل بلافاصله بعد از بالا آمدن ویندوز وجود داره یا به مرور به وجود میاد ؟ و البته اگر به مرور به وجود میاد با توجه به انکدینگ سنگین فونت های فارسی آیا برای تمامی زبان ها زمان یکسان را میبره ؟
البته برنامه های مختلف هم زمان مشکل دار شدن یکسان دارند ؟
متاسفانه فهمیدن مشکل از دور کمی سخت هست و باید تمامی گزینه ها حتی مشکل دار بودن مونیتور را در نظر بگیریم
مدتی قبل سیستم بنده دچار مشکل میشد و این مشکل چند دقیقه پس از بالا آمدن ویندوز به وجود میامد و جالب است بدانید کار به هنگ و ریست شدن اتوماتیک و حتی خاموش شدن سیستم هم ختم میشد و در آخر متوجه شدم آداپتور مونیتور مشکل داره ! برای خودم هم جای تعجب بود و گاهی مشکلات طوری هستند که باید از نزدیک بررسی شوند
آ
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)