درود
اگر برای دانلود ویدئو یا موسیقی با حجم بالا وارد سایت های دانلود شده باشید حتما دیدید که اون فایل مثلا ۴ گیگی رو تکه تکه کردن و در چند پارت قرار دادن .
حالا فرض کنید لازمه ما لینک اصلی که پشت هرکدوم از این ۱۱ لینک قرار داره رو میخواهیم. باید چکار کنیم؟ یه راه اینه که مثل انسان ها نخستین بیاییم و تک تک لینک ها رو باز کنیم و آدرس اصلی رو کپی کنیم. ولی حالا فرض کنید یک کانال یوتوب داریم که ۱۲۰ تا ویدئو داره و میخواهیم با لینک مستقیم دانلودشون کنیم. به نظرتون باز هم منطقی هست که روی تک تک لینک های مستقیم شده کلیک کنیم؟
راه درستش اینه که تمام ۱۲۰ لینک رو توی یه فایل متنی ذخیره کنیم و بعد به دانلود منیجرمون بگیم برو در فلان ساعت شروع کن از توی فایل متنی یکی یکی لینک رو بخون و دانلودشون کن!!!
خب چالش اصلی که ازش حرف زدیم انتخاب لینک های واقعی در پشت ۱۲۰ لینکه! چون معمولا برای شلوغ نشدن صفحه و بسته به نوع طراحی سایت ما نمیتونیم لینک های دقیق رو توی صفحه ببینیم. حالا اگه کنار لینک ها اطلاعاتی مثل میزان حجم و تاریخ هم قرار بگیره خودتون ببینید که چقدر انتخاب کردن یکباره اونها و بعد پاک کردن حجم و تاریخ از توی فایل متنی برای تک تک شون مشکله. توجه کنید هدف نهایی اینه که یه فایل متنی درست کنیم که فقط لینک های دانلود توش باشن.
به تصویر زیر دقت کنید تا منظورم رو بهتر متوجه بشید.
حالا نیازه که لینک ها رو دربیاریم. اگه اون تعداد لینک مورد نظرم رو با موس انتخاب کنم و کپی شون کنم چیزی مثل تصویر زیر میشه:
میبینید که نتیجه دلخواه ما رو نداشت و کلی متن بی خودی هم قاطی شده که نیازی بهشون نداریم.
=======================
و اما راه حل:
در این مورد من از یک افزونه فایرفاکس کمک گرفتن به اسم Copy Urls Expert .
برای استفاده با موس تمام لینک های مورد نظر رو انتخاب میکنیم مانند تصویر زیر:
بعد راست کلیک کرده و گزینه urls in selection رو انتخاب میکنیم نتیجه میشه یه فایل متنی که تنها شامل لینک های اصلی هست.
** مقایسه کنید با تصویر قبل که پر بود از چیزهای زائد و ناخواسته در فایل متنی.
اگر شما هم راهی به ذهنتون رسید حتما اینجا اضافه کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)