راحی هست برای تغییر آی پی؟
مثلا در رزو تعداد خاصی میشه ایمیل ساخت میخوام که آی پی تغیر بدم و هر چندتا میخوام بسازم. پروکسی هم استفاده کردم ولی فایده نداشت. نمیشه
راحی هست برای تغییر آی پی؟
مثلا در رزو تعداد خاصی میشه ایمیل ساخت میخوام که آی پی تغیر بدم و هر چندتا میخوام بسازم. پروکسی هم استفاده کردم ولی فایده نداشت. نمیشه
درود
از ابزارهای تغییر ip استفاده کنید
مثال
http://www.mask-myip.com
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
با سلام و درود
با اجازه اساتید
Mask My IP.2.5.4.6 را با Dial UP امتحان کردم و هیچ نتیجه ای نداشت
چه قبل از کرک چه بعد از کرک
قبل از کرک هم اجازه استفاده از Ip های Us اگر اشتباه نکنم آمریکایی آسیایی را نداریم
البته شاید با این سرعت اینترنت بنده سازگاری نداره
چون می نویسه از فلان Ip استفاده می کنید اما در عمل وقتی ما را به آدرس http://clientn.mask-myip.com/map/whatismyip.php می بره Ip واقعیمون را نمایش میده
و به نظر میآد اساس کار و روش کرک این برنامه ها
Mask My IP
Real Hide IP
Hide IP Easy
Super Hide IP
Platinum Hide IP و .... ، با هم یکیست
با تشکر از توجه شما
ویرایش توسط SetupEditor : 07-03-2015 در ساعت 04:59 PM
حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me
درود
متاسفانه این نرم افزار در حالت کرک درست کار نمیکنه ولی در حالت تریال روی ip آمریکا ip واقعی را مخفی میکنه
اساس کار این نرم افزار توضبح زیادی داره و مربوط به شبکه اینترنت هست و در دنیا تغییر ip برای امنیت حساب های کاربری هست و در ایران انجام اعمال خلاف یا دور زدن ف/یلترینگ دولتی ....
در هر صورت قوی ترین نرمافزار همین هستش ولی خوب هزینه داره و درست هم کرک نمیشه و حتی اگر به سایت های روسی نرم افزار هم مراجعه کنید و در انجمن های اونها کمی دقت کنید تماما اعلام کردن که کرک این نرم افزار بی فایده هست و علت هم دقیقا نوع کار و ساختار اون هست که باید آنلاین کار کنه
از توجه جواد جان که به همه چیز با دقت و موشکافانه و نه سرسری دقت میکنند سپاسگزارم
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)