سال ها پیش برنامه کم حجمی بنام Registry Crawler دانلود کردم و از همان زمان این برنامه یکی از برنامه های مورد
علاقه ام بوده و خیلی از موارد به دردم خورده است.
این برنامه که آخرین ورژن آن Registry Crawler 4.5 است یک برنامه پولی بود و می بایست کد میدادیم تا اکتیو شود.
و برنامه بعد از وارد کردن کد، آن را در رجستری ذخیره می نمود.
متاسفانه نمیدانم به چه علتی چند سال پیش تولید این نرم افزار متوقف شد.
بعد از مشاهده درخواست دوست ارجمندم (eDvArDo) مبنی بر:
دنبال یک برنامه می گشتم که تصمیم گرفتم همین برنامه را به روش گفته شده در این تاپیک تبدیل کنم.اي کاش برنامه اي ديگر که نياز به رجيست يا اکتيو کردن دارد، بصورت شرحي که در بالا دادهايد، قرار دهيد.
فایل نهائی ساخته شده این برنامه را (با حجم 422 کیلو بایت) پیوست کردم تا امتحان فرمائید تا بعد توضیحات لازم را
عرض کنم.
تذکر:
=========
برنامه پیوست به روش گفته شده در این تاپیک درست شده ولی یک فرق دارد و آن این است که برای ایجاد برنامه
پرتابل ، پارامتر P/ در خط فرمان جواب نخواهد داد.
برای اینکه من آن را طوری تنظیم کرده ام که برای ساخت برنامه پرتابل باید بجای پارامتر P/ از پارامتر من درآوردی
دیگری یعنی پارامتر "eDvArDo/" استفاده شود.
لذا اگر فایل Portable.cmd را نگاه کنید خواهید دید که در آن دستور زیر استفاده شده است:
این برنامه فقط با دستور بالا نوع پرتابل تحویل خواهد داد و اگر بخواهید آن را با پارامتر P/ استفاده کنید ، عوض ساختکد:"Setup.exe" /S /eDvArDo
برنامه پرتابل ، فقط برنامه را بطور مخفی نصب خواهد کرد.
لطفا" برنامه را در هر سه حالت (اجرای تکی خود برنامه ، اجرا توسط Portable.cmd و توسط Silent.cmd) تست کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)