با سلام خدمت تمامی دوستان کرک یا سریال نرم افزار silvaco tcad 2010 رو نیاز دارم این نرمافزار یک نرمافزار تخصصی برای رشته ی الکترونیک می باشد تشکر...
با سلام خدمت تمامی دوستان کرک یا سریال نرم افزار silvaco tcad 2010 رو نیاز دارم این نرمافزار یک نرمافزار تخصصی برای رشته ی الکترونیک می باشد تشکر...
با سلام دوستان اگر لطف کنند کرک یا سریال این نرم افزار رو قرار دهند ممنون میشم این نرم افزار یک نرم افزار تخصصی رشته ی الکترونیک می باشد که ورژن 2007 این نرمافزار توسط یکی از دانشگاه های ایران کرک شده اما من کرکی برای نسخه ی 2010 این نرم افزار پیدا نکردم ممنون از همیاری دوستان
سلام
تقریبا دوسال پیش این تاپیک رو زدم اما پس از دوسال توانستم کرکی برای این نرم افزار پیدا کنم
کرک رو در ورژن 2010 و 2012 تست کردم درست کار کرد
البته فکر کنم این کرک کار برادران چینی باشد!
نرم افزار را با عضویت در سایت سیلواکو دانلود کنید:
کلیک
کرک را هم از لینک زیر دانلود کنید:
http://uplod.ir/lgd6ikl17aym/Crack-silvaco.rar.htm
PersianGig.com
منبع
..............
اضافه شد :
لینک دانلود ورژن 2014 بدون ثبت نام در سایت سیلواکو:
http://www.uploadbaz.com/xzf6cm20lxdx
ویرایش توسط Mahm00d : 06-14-2014 در ساعت 03:01 AM
میشه راهنمایی کنید چطور سیلواکو رو از سایتش باید دانلود کرد؟
سلام
دوست عزیز شما با ثبت نام در سایت سیلواکو می توانید نرم افزار ها را دانود کنید لینکی که برای دانلود قرار دادم آخرین نسخه موجود در سایت سیلواکو است و از سرور این سایت بر روی آپلود سنتر ایرانی ریموت شده است
اگر بخواهید از سایت سیلواکو مستقیما دانلود کنید شاید با مشکل عدم ادامه دانلود و محدویت سرعت مواجه شوید
اگر نیاز به نرم افزار tcad نسخهی 2014 هستید می توانید این لینک را در تاپیک مستقیم سازی لینک ها قرار دهید تا دوستان براتون مستقیم کنند.
در مورد کرک تا جایی که من تست کردم بله کرک در این نسخه هم کار می کند فقط شاید برای استفاده محدودیت هایی باشد چون لایسنس این کرک قدیمی است و شاید بعضی از امکانات جدید این نسخه فعال برای استفاده نباشد.
با سلام
من دقیقا همه مواردی که درفایل تکست همراه کرک گفته موارد رو انجام میدم ولی باز نرم افزار ایراد از لایسنس میگیره
ورژن 2014 رو دانلود کردم نصب کردم
این کرک کار میکنه ؟ کسی روی 2014 انجامش داده
روش کرک
ابتدا میام ماشین ای دی رو همون جایی که گفته قرار میدم بعد به صورت License.lic ذخیره اش میکنم در محل C: \ silvaco \ etc \ license\license.lic قرار میدهم
نرم افزار هم بصورت سرور نصب کردم ولی باز برنامه ران نمیشه میشه راهنمایی کنید تشکر
مراقب باشید که نرم افزار به صورت صحیح نصب شود.
چنانچه برنامهی DeckBuild اجرا شود دلیل نصب صحیح نرم افزار نیست. توسط example های silvaco حتما تست کنید که نتایج شبیهسازی کاملا با خروجیهای آماده در دایرکتوری C:\sedatools\examples تطبیق داشته باشد. در مورد نسخهی 2014 نتایج شبیهسازی با نتایج موجود در silvaco تفاوت دارد به خصوص شکل توزیع دوپینگ.
نکتهی دیگر اینکه بعد از نصب SFLM Admin را اجرا کنید و با پسوردی که قبلا تعیین کرده بودید لاگین کنید. از ستون سمت چپ به قسمت Report و بعد Valid Licenses بروید این لیست نباید خالی باشد. گزینههای لیست شده در این بخش امکانات Active شدهی نرمافزار را نشان میدهد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)