در ویندوز 7 در راست کلیک در فولدر گزینه آفیس را چگونه باید اضافه نمود؟
در ویندوز 7 در راست کلیک در فولدر گزینه آفیس را چگونه باید اضافه نمود؟
درود
اگه اشتباه نکنم وقتی مجموعه آفیس مایکروسافت رو نصب کنید گزینه ساخت یک فایل ورد خالی همواره در منوی راست کلیک ظاهر میشه و نیاز نیست شما چیزی اضافه کنید .
چنانچه علاقه داشتید مطالب موجود در لینک زیر را مطالعه کنید این آموزش ها برای شماست و وقت و انرژی زیادی برای تهیه اونها صرف شده . با سپاس فراوان از استاد عزیزم جناب شیرین زبان .
http://ariadl.ir/thread169941.html
It is a good viewpoint to see the world as a dream
When you have somethings like a nightmare , you will wake up and tell yourself that it was only a dream
It is said that the world we live in is not a bit different from this
----------------------------------------
Tout est pardonné
سلام
با تشکر از دوست عزيزم @ref، دو برنامه خوب و مناسب زير به شما معرفي مگردد.
(FileMenu Tools Portable (x86 / x64
لينک کمکي
و فايل پيوست رايگان و کم حجم:
Ultimate Windows Context Menu Customizer
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
ممنون از جواب هر دو راهنما
از نرم افزار دوم UltimateWindowsContextMenuCustomizerکه گذاشته اید ممنون میشوم آموزش نحوه اضافه نمودن آفیس را آموزش بدهید تا موقع طی مراحل زیر آفیس بیاید.
راست کلیک--->new-----> آفیس(ورد)
tarranom , ارسال آخر شما حذف شد . لطفا برای هر در خواست در صورتیکه قبلا موضوعش ایجاد نشده باشد ، یک تاپیک جداگانه باز کنید .
دقت کنید عنوان موضوع با متن درخواست باید همخوانی داشته باشد .
-------------------------------------
اگه شما آفیس رو نصب کرده باشید عین همون مسیری که گفتید توی منوی راست کلیک هست و نیاز نیست با برنامه اینکار رو بکنید .
راست کلیک--->new-----> آفیس(ورد)
It is a good viewpoint to see the world as a dream
When you have somethings like a nightmare , you will wake up and tell yourself that it was only a dream
It is said that the world we live in is not a bit different from this
----------------------------------------
Tout est pardonné
ref@ من دیروز در بخش جداگانه ایی و در بخش مرتبط با درخواستم ارسال دو مورد به ایمیل ام را مطرح نموده بودم که یکی از آنجا حذف اش کرده هست.بنابراین چاره ایی برایم نمیماند که در تاپیکی که خودم بازش نموده ام مطرح اش کنم شما پیگیر اش باش و اطلاع بده که کجاش بگذارم
2-آفیبس را نصب نموده ام ولی در ویندوز 7 نمیاید
در تاپیکی که اشاره کردید ، درخواستتان مخالف قوانین این انجمن ( و تمام سایت های دیگر ایرانی) بود
و لذا توسط بنده حذف گردید.
به شما تذکر ندادم چون فکر کردم تازه به جمع ما وارد شده و هنوز فرصت مطالعه قوانین انجمن را پیدا نکرده اید.
لطفا" از درخواست های غیر مجاز خودداری فرمائید.
در رابطه با سوالتان فایل پیوست را دانلود و اجرا نمائید. بعد از ری استارت باید مشکل بزطرف شده باشد
لطفا" نتیجه را اعلام فرمائید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام.من در جریان قوانین سایت نبودم متشکر از توضیحاتتان می باشم.شما صاحب این سایت هستین؟
---------------------------
از اینکه اقدام به رفع مشکل کامپیوتری هم نمودین جای تشکر دارد و از اینکه جویای نتیجه هم هستید ،منتها فایلی که پیوست نموده بودین جواب نداد،آیا اجرای رجیستری که پیوست کرده بودین باعث خرابی ویندوز و سیستم ام نشود؟؟؟
در راست کلیک یک واژه جدیدی میبینم بنام plan maker document که برنامه اولیه آن بصورت تعریف نشده هست که وقتی با برنامه office میخواهم تعریف اش کنم نمیشود و کد های نامعلوم آفیس ظاهر میشود.
با تشکر
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
بنده همانطوری که بالای تصویر آواتارم نوشته شده فقط آموزش نرم افزار را بر عهده دارم .
صاحب سایت که بنده ایشان را از صمیم قلب دوست دارم و مثل پسرم میدانم ، در پست شماره 9 جواب شما را دادند.
اجرای فایل رجستری بالا هیچ ضرری به سیستمتان نمیرساند و گرنه پیوست نمیکردم.
اگر صبر کنی در یکی دو روز آینده در رابطه با پرسش شما صحبت میکنیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)