تذکرات:
========
امروز متوجه شدم که در فایلی که برای آپلود گذاشته ام ، دو تا اشتباه دارم. با توجه به اینکه قبل از فهمیدن اشتباه
تصاویر مربوط به موضوع را آپلود کرده بودم ، لذا ممکن است نوشته های بعضی از تصاویر درست نباشند.
بهر حال از این بابت عذرخواهی کرده و خواهش میکنم بشرح زیر دو تا اشتباه تایپی را اصلاح فرمائید:
1. فایل menu.lst را با notepad باز کرده و قسمت زیر را :
کد:
title Boot from Hard Disk
map (hd0) (hd1)
map (hd1) (hd0)
map --hook
chainloader (hd0)+1
boot
پاک نموده و بجایش عبارت زیر را وارد کرده و ذخیره کنید:
کد:
title Boot from Hard Drive
rootnoverify (hd0,0)
chainloader (hd0,0)+1
. فایل make.cmd را با notepad باز کرده و و بجای عبارت "Start Shirin Zaban" عبارت "Repair Tools" را جایگزین
کرده و ذخیره کنید.
=============
========
===
روش کار در ویندوز 7
===========
در روش بکار گرفته شده در ویندوز XP ، از فایلی بنام grldr در درایو C ، برای بوت استفاده کردیم. ولی نمیتوانیم این
روش را در ویندوز های ویستا و 7 بکار ببریم.
چون ویندوز های بعد از XP نمیتوانند فایل grldr را شناسائی کنند.
ولی بهر حال ویندوز های ویستا و 7 قادر به شناسائی فایلی بنام grldr.mbr هستند که شما این فایل را داخل پوشه
دانلود شده ghost_HDD دارید.
1. فایل های زیر را از داخل پوشه ghost_HDD به روت درایو ویندوز 7 ( معمولا" درایو C) ، کپی کنید:
grldr
menu.lst
grldr.mbr
make.cmd
2. ایزوی Ghost.iso را در روت هر پارتیشن دلخواه قرار دهید.
3. فایل make.cmd را با اجازه کاربری Administrator اجرا کنید.با اجرای این فایل گزینه ای با عنوان Repair Tools
به منوی بوت ویندوز 7 اضافه خواهد شد.
حال اگر کامپیوتر را Restart کنید موقع بوت با منوئی شبیه تصویر زیر روبرو خواهید شد:

تذکر اینکه اگر مطابق تذکرات بالا عمل کرده باشید در شکل بالا بجای عبارت Start Shirin Zaban عبارت Repair Tools
را خواهید دید.
و اگر این گزینه را انتخاب کنید منوی زیر را مشاهده خواهید نمود:

که با انتخاب هر گزینه ای کار مربوطه انجام خواهد شد.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)