با سلام
قبل از هر چیز یه توضیحی در مورد نرم افزارهایی که اپلود میکنم بدم
دوستان گرامی من هر نرم افزاری رو که معرفی میکنم اول توی سیستم خودم تست و وقتی از کارکرد اون مطمین شدم ودیدم کارش واقعا درسته توی انجمن میذارم . موفق باشید
دوستان این نرم افزاری رو که میخوام معرفی کنم یه نرم افزار بخصوصیه وکارش واقعا درسته قبلا چندین مورد از این نرم افزارها رو چک کردم اما کار هیچ کدوم به درستی کار این نرم افزار نبوده وفقط به نام یا حجم ویدیو توجه داشتند اما این نرم افزار رو که من باهاش کار میکنم خیلی کارش درسته وبه فریم فریم ویدیوها نیز توجه میکند طوری که من با این نرم افزار حدود 5 گیگ ویدیو مشابه توی یکی از درایو هام پیدا کرد یعنی تا خودتون استفاده نکنید نمیتونید تصور بکنید چی میگم یعنی حتی پس از تبدیل فرمت نیز قادر به شناسایی اون میباشد فقط تنها اشکالی که دارد این است که کرک یا سریالی برای این پیدا نمیکنم
اما چند اسکرین شات از نرم افزار فقط لازم به توضیح است که در تنظیمات این نرم افزار که توی اسکرین شاتها گذاشتم قسمتی هست که باید اونو روی full بذارید مثل عکس پایین
واسکرین شات از محیط نرم افزار
ونمونه پیدا کردن ویدیوهای مشابه
لینک دانلود نرم افزار ((ببخشید هرکاری کردم نتونستم توی اپلود سنتر انجم اپلود کنم))
Video Comparer
((مهم))
اگه از دوستان کسی کرک یا سریال مناسبی پیدا کرد در همین تاپیک بذاره تا بقیه هم استفاده کنند
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)