نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض پاسخ : ساخت دی وی دی مالتی بوت (2)

دوست ارجمند(tamigi) عزیز:
    دیشب داشتم سوالات جنابعالی را نگاه میکردم.
    هم سوالات تخصصی هستند و هم چگونگی طرح سوالات ، نشان دهنده این نکته هستند که سوال کننده ، کاربر
    ماهری هست و مدت ها با عشق و علاقه در موارد سوال زحمت کشیده و تجربه ها دارد.

من فکر میکنم با روشی که شما سوال می کنید ، کمتر به جواب دلخواهتان خواهید رسید.
    اجازه بدهید علت این طرز برداشت خودم را مختصری واضح تر بیان کنم:

1. در دو روز گذشته ، در یک تاپیک ، سوالات متعددی مطرح فرموده اید که اولا" همه مربوط به تاپیک مورد بحث نمی باشند
    و ثانیا" هر کدام از آن ها مطالب مستقلی هستند و نیاز به بحث های مستقلی دارند.
    راه بهتر این است که در تاپیکی که سوال مطرح میشود ، سوالاتی فقط در رابطه با عنوان تاپیک مورد نظر پرسیده شده و
    سوالات غیر مربوط به تاپیک ، هرکدام در تاپیک دیگری مطرح شوند.

2. یک کاربر در یک انجمن آموزشی ، قبل از مطرح نمودن سوالات خودش بایستی اول به آرشیو انجمن مراحعه کند و ببیند
    که آیا قبلا" سوال مورد نظرش مطرح شده یا نه.
    برای مثال شما نکاتی را در مورد چگونگی ساخت ویندوز های لایو سفارشی بهمراه برنامه های متعدد مطرح فرموده اید.
    در رابطه با همین سوالات شما بحث های مختلفی در تاپیک های مختلف همین انجمن وجود دارند. برای مثال:

نحوه ی سفارشی سازی ویندوز های لایو

آموزش ساخت سی دی لایو Windows 8 و Windows 8.1

ساخت ویندوز لایو براساس ویندوز 8

ساخت آسان سی دی لایو و فلاش تعمیراتی در ویندوز 8

ساخت آسان سی دی لایو تعمیراتی در ویندوز 7

روشي براي ساخت ويندوز لايو بر اساس ويندوز 7

و یا سوالاتی در رابطه با ویندوز xp در کامپیوتر های جدید مطرح فرموده اید که در این رابطه هم بحث هائی در انجمن داریم
    از جمله:

رفع مشکل عدم نصب ویندوز xp در سیستم های جدید

نصب ویندوز xp در کامپیوتر های جدید

3. مواردی در سوالات شما وجود دارد که باعث تعجب من میشوند. برای مثال شما اصرار دارید که برنامه های مورد علاقه
    خود را حتما" به منوی موجود در سی دی Hiren اضافه نمائید. درحالیکه بنده عقیده دارم روش استفاده شده در Hiren
    هم بسیار پیچ در پیچ و هم قدیمی وهم غیر گرافیکی است.
    و بنظر می آید که استفاده از روش های گرافیکی و جدید تر بهتر باشد.
    و یا اینکه شما باز هم اصرار دارید که نصب ویندوز XP را فقط و فقط توسط برنامه Grub4Dos انجام دهید.

نه اینکه این کار نشدنی باشد ولی ، شما باید توجه داشته باشید که هر برنامه ای برای منظور یا منظور های مخصوصی
    طراحی شده. لذا هر برنامه ای در مواردی عالی کار کرده و در مواردی دیگر ضعیف عمل خواهد نمود.
    ما بهتر است برای یک کار بخصوص با برنامه های متفاوتی آشنا شده و برای نیاز هایمان از برنامه های متفاوت استفاده
    نمائیم.
    خود من به برنامه Grub4Dos بسیار علاقه دارم ولی برنامه های دیگری هم هستند که میتوانند کار های مشابه را با
    کیفیت بالا برایمان انجام دهند.
    و راه درست این است که ما در یک پروژه چند تا برنامه مختلف را با هم مخلوط کرده و بهترین نتیجه را بگیریم.
    فرضا" در یک دی وی دی مالتی بوت هم از Grub4Dos استفاده کنیم و هم از برنامه های قدرتمند دیگر مثل syslinux
    و isolinux و BCDW و غیره.
    برای مثال تاپیک های زیر را مطالعه فرمائید:

ساخت dvd مالتی بوت توسط بار کننده قدرتمند bcdw

ساخت سی دی یا دی وی دی های بوتیبل

مطالب مورد بحث را مطالعه و سپس در تاپیک های مربوطه سوالات خود را مطرح فرمائید.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)