نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    17 پست
    قدرت امتیاز دهی
    31
    Array

با سپاس از استاد عزیز بابت وقتی که برا انجام پروژه می زاین .
    استاد گرامی من روش های Paragon ، EaseUS رو با grub4dos تست کردم و بدون مشکل کار می کردن . اما من این کار رو روی منوی menu.lst انجام دادم یعنی برنامه های نامبرده در پست قبلی شما رو روی منو هایرن گذاشتم و تست کردم .

یه سوال برا بهتر شدن منو بوت با توجه به اینکه باز هم ویندوز xp مورد نصب قرار می گیرد . ایا این امکان وجود دارد که ما یه لیست جدید با عنوان ؛ نصب ویندوز اکس پی ؛ قرار بدیم که به روش معمول که ویندوز نصب می کردیم این کار انجام بشه .
    سوال دوم . ویندوز مینی اکس پی در هایرن با هارد های جدید که AHCI هستند سازگار نیست یعنی ویندوز مینی بالا میاد ولی ابزار هاش کار نمی کنند . ایا تنطیمات خاصی وجود دارد .
    ودر اخر ایا می شه ویندوز مینی مثل هایرن ساخت با ابزار ها و برنامه های سفارشی که تو تمام سیستم ها بدون خطا کار کنه .

با تشکر صمیمانه بابت وقتی که می گذارین .

استار گرامی من روش اموزش شما در تاپیک قبلی ساخت فلاش یا سی دی مالتی بوت با برنامه قدرتمند grub4dos اقدام به ساخت دیسک نجات Eset SysRescue smart security 7.0.316 انجام دادم و در منو بوت هایرون قرار دادم و با grub4dos بوتش بدون هیچ مشکلی کار می کرد . ولی با توجه به صحبت های شما از محدودیت سی دی برا قرار دادن بر نامه ها ایا روشی وجود دارد که محتویات بیش از یک سی دی استفاده شود . من با ابزار UltraISO Premium Edition 9.6.2.3059 ایزوی هایرون رو باز می کردم و ایزوی برنامه های نامبرده در پست قبلی رو در برنامه قرار می دادم و menu.lst رو ویرایش می کردم .
    با تشکر

2. 5 کاربر مقابل از tamigi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)