نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: کدام انتی ویروس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

پیش فرض پاسخ : کدام انتی ویروس

نقل قول نوشته اصلی توسط Magsoud نمایش پست ها
    عزیزانم
    در حال حاظر حدود دو هفته هست که درد شدید 24 ساعته داشته و فعلا" فقط خرج میکنیم ولی طبق معمول .. اصلا" بگذریم
    قصدم از گفتن جملات بالا این بود که ممکن است بعلت غالب بودن درد ، سطوری که عرض میکنم اصلا" چرت و پرت باشد.

من شخصا" از آنتی ویروس مجانی اوست استفاده میکنم. و صد در صد از کارش راضی هستم. راضی بودن من دلیل بهترین
    بودن اوست نیست . از اوست استفاده میکنم چون طرز کارش با خواسته های من همآهنگ تر است.
    هر ضد ویروس مطرحی را استفاده کنید خوب هستند. ولی مسلم است که هر کاربر بنا به علایقش یکی را بیشتر خواهد پسندید.

اگر بخواهیم بطور جدی در مورد مسائل امنیتی سیستم بحث کنیم ، باید بگویم که در هیچ شرایطی آن امنیتی که مورد نظر
    شما ها هست در ویندوز وجود ندارد.
    خود ویندوز بزرگترین ویروس و قوی ترین جاسوس و بالا ترین استعمار کننده هست.
    خود ضد ویروس ها نوعی جاسوس هستند.
    من عقیده دارم که ضد ویروس ها هر نامی داشته باشند در اصل از یک جا سرچشمه میگیرند و یک هدف را دنبال میکنند و اگر
    ما ضد ویروس های مختلف داریم در اصل همه یکی هستند فقط براساس علایق مختلف کاربران با لباسی دیگر و نامی دیگر
    عرضه میشوند.
    بعید نیست که سازندگان این ضد ویروس ها به این بحث های ما با تمسخر نگاه میکنند.
    در کامپیوتر امنیتی وجود ندارد .
    از دید بنده که علم و دانشم پائین است ، امنیت هر کامپیوتر بستگی به علم کاربری دارد که با آن کار میکند.
    دیگه درد بدنم اجازه قلمفرسائی و شاید هذیان گوئی بیشتر نمیدهد.
    استاد من الان 2روزه که از انتی ویروس baidu استفاده میکنم تو این دو روز مشکلی از بابت کارکرد نداشته ولی امروز سیستم رو که با سی دی بوت اسکن کردم 2تا ویروس داشت با چندتا از انتی ویروسها هم چک کردم هر دوتا ویروس بودند یعنی مربوط به کرک یا فایلهای دیگه ای نبودند یه خواهش از شما داشتم شاید خصوصی باشه ولی اگه امکانش بود بگید از کدام نسخه اواست استفاده میکنید ایا کرکش میکنید یا لایسنس پیدا کرده وبهش میدید یا همون نسخه فری استفاده میکنید ودوم اینکه اگه نسخه فری استفاده میکنید بعد یکماه ایا از کار میافته یا همینطوری ادامه میده ((با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اواست تقریبا خوب وعملکرد بالایی داره)) وسوم اینکه ایا اپدیتش مشکلی نداره با ای پی ایران

2. 3 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)