صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: کدام انتی ویروس

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

پیش فرض پاسخ : کدام انتی ویروس

نوشته های منابع مختلف در رابطه با آنتی ویروس کاملا" رایگان Baidu Antivirus

دارای مشخصه های زیر است:
    خیلی سریع (در کمتر از 1 دقیقه) نصب میشود.
    آپدیت اتوماتیک
    با نصب این آنتی ویروس نیازی به نصب برنامه های حفاظت از فلاش نیست.
    قادر به شناسائی سایت های خطرناک است.
    میتوانید این آنتی ویروس را در کنار آنتی ویروس های دیگر هم نصب کنید.
    در ویندوز های xp ، ویستا ، 7 و 8 قابل استفاده است (32 بیت و 64 بیت).
    از ورود بدافزار ها توسط مرورگر جلوگیری میکند.
    تمام فایل های دانلود شده را اسکن می نماید.
    دارای anti-keylogger و محافظ webcam و
    از سه موتور مختلف برای شناسائی و تعمیر یا حذف بدافزار استفاده میکند.
    به نقل از سایت softpedia در یکی از آزمایش های انجام شده این آنتی ویروس رده ای در کنار Bitdefender و Kaspersky بدست آورده است.

Baidu Antivirus 2014 Review

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    7 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11
    Array

باسلام به دوستان عزیز
    واقعاهم مطالبی که در مورد ضدویروس هابیان نمودید درست است من هم با شما موافقم همه شون هم جاسوسن هم ویروس

4. 5 کاربر مقابل از mmotaharyn عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

سلام
    با تشکر از تمامی دوستان عزیزم...

استاد من هم با نوشته ی شما کاملا موافقم ویندوز = جاسوس بزرگ...

بردار عزیز @ref با شما هم در مورد استفاده از لینوکس کاملا موافقم و خیلی دوست دارم لینوکس هم یاد بگیرم اما با مشکلات زیاید برای استفاده از این سیستم عامل پیدا کردم و ارتباط برقرار کردن باهاش برام چندین سال است بیشتر با ویندوز کار کردم سخت شده است

مثلا نحوه ی نصب در کنار ویندوز و نحو ی نصب نرم افزار و درایور و غیره و غیره...

به انجمن ابونتو ایران هم سر زدم اما نتوانستم ارتباط خوبی با این انجمن برقرار کنم

لطفا اگرامکان دارد و اطلاعاتی در مورد استفاده از این سیستم عامل دارید لطف کنید در تاپیکی مجزا نحوی استفاده و تجربیات خودتان را برای کاربران مبتدی مثل من توضیح دهید
    1374524712291

6. 5 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

بازم کدوم آنتي ويروس؟!!!

لُپ مطلب‌رو حضرت استاد فرمودند، بنده هم اگر بيشتر حرف بزنم تکراري خواهد شد!

اما خواستم بگم که يکي دو هفته‌اي که Avira خودش‌رو يه تکوني داده و يهو يه سرو گردن رفت بالاتر!

بسيار کامل و با ظاهر و باطن زيبا و کاربرپسند!

خودتون هم ميدونيد که اگه بخواين سه‌تا کشور پدر و مادر دار توي زمينه برنامه هاي خوب و بي‌غل و غش اسم ببريم: اوليش آلمانه! بعدش کره و ژاپن.

بهرحال بنده يه ساليه از نادي‌جون خدابيامرز دل بريدم و با Avira اونم رايگانش، دوستي دارم!

فقط نسبت به نادي جون آپديتش بيشتر و حجيمتره!

درضمن بنده نسبت به دو برنامه بدبينم:

1- Baidu

2- YAC

تبليغات بسيار زياد در نت و راهيابي به سيستمهاي کاربران به هر شيوه!

اگرچه امکاناتي کاملاً رايگان ارايه ميدن ولي معلومه ميخوان توي اين پوشش، فعاليتهاي مخفي داشته باشند! ميدونند که کشورهاي جهان سومي و خاورميانه که قانون کپي‌رايت ندارند، بهترين مشتريهاي برنامه‌هاي اونا هستند!

سپاس
    دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

8. 4 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6073
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Magsoud نمایش پست ها
    عزیزانم
    در حال حاظر حدود دو هفته هست که درد شدید 24 ساعته داشته و فعلا" فقط خرج میکنیم ولی طبق معمول .. اصلا" بگذریم
    قصدم از گفتن جملات بالا این بود که ممکن است بعلت غالب بودن درد ، سطوری که عرض میکنم اصلا" چرت و پرت باشد.

من شخصا" از آنتی ویروس مجانی اوست استفاده میکنم. و صد در صد از کارش راضی هستم. راضی بودن من دلیل بهترین
    بودن اوست نیست . از اوست استفاده میکنم چون طرز کارش با خواسته های من همآهنگ تر است.
    هر ضد ویروس مطرحی را استفاده کنید خوب هستند. ولی مسلم است که هر کاربر بنا به علایقش یکی را بیشتر خواهد پسندید.

اگر بخواهیم بطور جدی در مورد مسائل امنیتی سیستم بحث کنیم ، باید بگویم که در هیچ شرایطی آن امنیتی که مورد نظر
    شما ها هست در ویندوز وجود ندارد.
    خود ویندوز بزرگترین ویروس و قوی ترین جاسوس و بالا ترین استعمار کننده هست.
    خود ضد ویروس ها نوعی جاسوس هستند.
    من عقیده دارم که ضد ویروس ها هر نامی داشته باشند در اصل از یک جا سرچشمه میگیرند و یک هدف را دنبال میکنند و اگر
    ما ضد ویروس های مختلف داریم در اصل همه یکی هستند فقط براساس علایق مختلف کاربران با لباسی دیگر و نامی دیگر
    عرضه میشوند.
    بعید نیست که سازندگان این ضد ویروس ها به این بحث های ما با تمسخر نگاه میکنند.
    در کامپیوتر امنیتی وجود ندارد .
    از دید بنده که علم و دانشم پائین است ، امنیت هر کامپیوتر بستگی به علم کاربری دارد که با آن کار میکند.
    دیگه درد بدنم اجازه قلمفرسائی و شاید هذیان گوئی بیشتر نمیدهد.
    استاد من الان 2روزه که از انتی ویروس baidu استفاده میکنم تو این دو روز مشکلی از بابت کارکرد نداشته ولی امروز سیستم رو که با سی دی بوت اسکن کردم 2تا ویروس داشت با چندتا از انتی ویروسها هم چک کردم هر دوتا ویروس بودند یعنی مربوط به کرک یا فایلهای دیگه ای نبودند یه خواهش از شما داشتم شاید خصوصی باشه ولی اگه امکانش بود بگید از کدام نسخه اواست استفاده میکنید ایا کرکش میکنید یا لایسنس پیدا کرده وبهش میدید یا همون نسخه فری استفاده میکنید ودوم اینکه اگه نسخه فری استفاده میکنید بعد یکماه ایا از کار میافته یا همینطوری ادامه میده ((با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اواست تقریبا خوب وعملکرد بالایی داره)) وسوم اینکه ایا اپدیتش مشکلی نداره با ای پی ایران

10. 3 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

من از avast antivirus 8 نسخه رایگان استفاده میکنم. و عقیده دارم که این آنتی ویروس کارش خیلی خوب است.
    اگر نسخه رایگان را فقط بطور عادی نصب کنی ، تنها بمدت یک ماه کار خواهد کرد.
    ولی اگر بعد از نصب آن را رجستر کنی ، اجازه میدهد که عوض یک ماه ، یک سال بطور رایگان استفاده کنی.

در مورد آپدیت ها با توجه به اینکه اوست ایرانرا تحریم کرده ، من ناچارا" بروش های مختلفی ، تقریبا" هر 10 روز یکبار کل آپدیتش
    را برای ورژن مورد استفاده ام دانلود کرده و اجرا میکنم. یعنی بنده هر هفته یا 10 روز یکبار حدود 130 مگا بایت آخرین آپدیت را
    بطریقی دانلود و نصب میکنم.
    اگر بخواهی از نوع کرک شده استفاده کنی ، حداکثر یکی دو روزه شناخته میشود
    با توجه به موارد بالا و اینکه حتی در صورت موفقیت در اجرای موارد بالا ، باز هم حداکثر یک سال میتوانی از آن استفاده کنی، لذا
    فکر میکنم که بهتر باشد که از آنتی ویروس دیگری استفاده کنی که این مشکلات را نداشته باشد.

اینکه کدام آنتی ویروس را استفاده کنی ، با تجربه های بنده کاسپرسکی و اویرا خوب هستند ولی این فقط نظر بنده هست

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 5 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6073
    Array

دوستان انتی ویروس avg چطوره قابلیتهاش کارکردش واینکه اگه کسی مقاله ای یا لینکی در مورد اموزش این انتی ویروس داره ممنون میشم اینجا بذاره

14. 4 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

با اين موافق نيستم، مدتي ايران‌رو تحريم کرده بود!

AVG Anti Virus Internet Security 2014 wwwfreedownloadir

AVG Antivirus 2014

اگر شما به طور مداوم از رایانه ی خود استفاده می کنید حتما به یک ابزار امنیتی مطمئن نیاز خواهید داشت ، AVG Anti-Virus شما را قادر میسازد تا در مقابل پیچیده ترین تهدیدات آنلاین و آفلاین که رایانه ی شما را مورد حمله قرار می دهند به صورت کاملا رایگان ایمن شوید. این نرم افزار بر عکس بسیاری از آنتی ویروس ها سرعت سیستم عامل شما را کاهش نمی دهند و شما می توانید با این نرم افزار به راحتی و با حداکثر سرعت عمل، انواع ویروس ها را شناسایی و از رایانه ی خود محافظت کنید. شما با وجود نرم افزار AVG Anti-Virus با اعتماد به نفس و خیال راحت می توانید به گشت و گذار در وب سایت های مختلف بپردازید زیرا این نرم افزار با بهره مندی از LinkScanner قدرتمند قادر است تمام سایت های خطرناک را شناسایی و از ورود به این سایت ها جلوگیری کند، همچنین این نرم افزار رتبه ی امنیتی وب سایت هایی که شما به آنها مراجعه می کنید را در پروفایل کاربری شما در وب سایت های اصلی جستجو در اینترنت شامل Google, Bing/MSN و Yahoo نیز اعمال می کند که در جستجو های خود به چنین سایت هایی برخورد نکنید.

این نرم افزار در مورد حملات فیشینگ (Phishing) نیز به طور کامل ایمن شده است و صفحات وب شما را مورد بررسی قرار می دهد، در صورتی که ایمنی کامل اطلاعات شما در آن وب سایت تضمین شده باشد، اجازه ورود داده خواهد شد و تضمین می کند که اطلاعات محرمانه ی شما همچون اطلاعات بانکی، یوزر و پسورد ها و ... دزدیده نشوند. نرم افزار AVG Antivirus قادر است شما را در مقابل انواع تهدیدات شامل Virus, Worm, Rootkit , Trojan و Spyware ایمن سازد که نشان از قدرتمندی این نرم افزار دارد. در این نرم افزار بخشی با نام Game Mode نیز تعبیه شده است که از ایجاد وقفه ی برخی نرم افزار ها در اجرای بازی های رایانه ای جلوگیری می کند که این امکان بسیار مورد توجه گیمر هاست. آنتی ویروس AVG دارای بانک اطلاعاتی قدرتمندی است ولی با این وجود شما در هر لحظه می توانید با مراجعه به بخش Update Manager این نرم افزار از وجود آپدیت های آن آگاه شوید و در صورت نیاز آن را به صورت رایگان دریافت و بانک اطلاعاتی نرم افزار خود را کامل تر کنید.

AVG Internet Security 2014

نرم افزار AVG Internet Security پیشرفته ترین حفاظت را از رایانه ی شما در مقابل تمام تهدیدات آنلاین اعمال می کند و دیگر نیاز نیست نگران این موضوع باشید. این نرم افزار راه حلی ساده و قابل اعتماد برای تمام کاربران خانگی و دفاتر کاری کوچک است که به طور رایگان در اختیار عموم مردم جهان قرار گرفته است و شما در مقابل ویروس ها، جاسوس افزارها، هکرها، هرزنامه و وب سایت های مخرب ایمن خواهد ساخت. این نرم افزار از لایه های چندگانه حفاظتی استفاده می کند و این بدین معنی است که هیچ هرز نامه یا سایت مخربی حتی به صورت تصادفی نمی تواند باعث ورود فایل های جاسوسی به رایانه شما شود که این مورد نگرانی شما را از سرقت اطلاعات شما از بین خواهد برد.

قابلیت جالب توجه این نرم افزار سرعت بسیار بالای پردازش این نرم افزار می باشد و بعد از نصب این نرم افزار سرعت سیستم عامل شما کاهش نمی یابد. ممکن است اطلاعات شما از طریق بد افزار های مختلف مورد سرقت یا تخریب واقع شوند، AVG Internet Security دارای بخشی با نام واحد بازیابی سرقت اطلاعات می باشد که اگر اطلاعات شما از بین رفت به راحتی (آنلاین یا آفلاین) می توانید اطلاعات از بین رفته را بازیابی نمایید. این نرم افزار همچنین دارای دیوار آتش جدید و تقویت شده ای است که از ورود هر نوع اطلاعات مخرب و دیدن داخل رایانه ی شما توسط هکر ها جلوگیری می کند. نرم افزار AVG Internet Security قابلیت جدید حفاظت در مقابل عملیات های فیشینگ را نیز در خود جای داده است که برای مقابله با صفحات جعلی که برای دزدی اطلاعات ساخته می شوند مناسب است و از دزدی اطلاعات محرمانه ی شما جلوگیری می کند. این نرم افزار نیز مانند سایر نرم افزار های پک AVG دارای قابلیت به روز رسانی اتوماتیک می باشد که تضمین می کند از ورود هر نوع بد افزار جدیدی به رایانه ی شما جلوگیری کند. (این گزینه برای کاربران با IP ایرانی غیرفعال است که می توانید با تغییر آی پی از این امکان نیز بهره مند شوید)

AVG Internet Security Business Edition 2013

همانطور که در توضیحات اولیه گفته شده است این نرم افزار نسخه ی تجاری نرم افزار AVG Internet Security 2013 می باشد که ما در این قسمت تنها به شرح تفاوت های این دو نسخه می پردازیم و در باقی مشخصات این دو نسخه با هم مشترکند. این نرم افزار در اصل برای امنیت اینترنت در شبکه های مختلف اداری ایجاد شده است و امنیت شبکه را برای کارکنان فراهم میسازد. نرم افزار AVG Internet Security Business Edition 2013 از گسترش نرم افزار های مخرب در سراسر شبکه جلوگیری می کند و نرم افزار هایی که رفتار های مشکوکی از خود نشان می دهند را شناسایی کرده و از اطلاعات کسب و کار و داده های شما در مقابل تمام این نرم افزار ها و سایر بد افزار ها حفاظت می نماید. این نرم افزار از اسکن هوشمندی بهره مند است و قادر است تمام رایانه های موجود در شبکه را مورد بررسی قرار دهد و به همین دلیل بسیار از لحاظ زمانی به صرفه است. اینترنت یکی از پرکاربردترین موارد در شبکه های اداری است و عموما معاملات حساس در بین این شبکه ها از طریق اینترنت صورت می گیرد و هکر ها و سایر بد افزار ها نیز در کمین این اطلاعات هستند، AVG با بهره مندی از تکنولوژی منحصر به فرد محافظت پویا، پیچیده ترین تهدیدات آنلاین را خنثی خواهد نمود. این نرم افزار در سایر امکانات تمام ویژگی های AVG Internet Security 2013 را دارست.

سپاس

7n1wj1mlvxoxejezfhye

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

16. 4 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

چرا با اينهمه دردسر، از آنتي ويروس ايراني (نسخه رايگان) استفاده نميکني؟

دریافت ضد‌بدافزار پادویش - نسخه‌ی رایگان خانگی

سپاس

7n1wj1mlvxoxejezfhye

18. 4 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

تعريف اينو شنيدم ولي خبري از سريال و کرک نيست!

11

12

13

سپاس

7n1wj1mlvxoxejezfhye

20. 3 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)