اگر تا حالا موردی از ویروسی شدن نداشتید و از این برنامه راضی هستید این یعنی این که این نرم افزار امتحانش را پس داده و بعبارتی جوابگوی نیازهای امنیتی شما بوده ...من هم بشخصه چندین ساله از نود 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم اما بسیاری این آنتی ویروس را ضعیف تلقی می کنند
خیلی از چیزهایی که درباره ی یک برنامه ی خاص ( چه خوب و چه بد ) در فروم ها مطرح میشه مربوط به امور سلیقه ای و پسند کابراست که گاها با اموری چون اینترفیس برنامه در ارتباطه تا تحلیل فنی و علمی !
یعنی یکی میگه آقا من با این برنامه حال می کنم بنابرین این آخرشه !
یا ممکنه برای کاربری مثل من یک ویژگی در یک برنامه ی خاص آنچنان کاربردی و مهم باشه که از ضعف های دیگر آن برنامه چشم پوشی کنم !
بنابرین از این بحث ها که عمدتا آخرش به کل کل های غیر منطقی ختم میشه باید پرهیز کرد که خداوند پرهیزکاران را دوست دارد....
چی بگم والا ، این کاسپر که سابقه هک شدن شبکه و حتی درز سورس کدهاش که رو وب منتشر شد رو داره !اگر روزی بخواهم این نود رو کنار بگذارم فکر کنم من هم سراغ کسپرسکای بروم چندین سال است که دیگر از این آنتی ویروس استفاده نکردم اما با توجه به امکانات و تعریفی که ازش شنیدم انتخابش می کنم
یکی از دلایل انتخابم شاید عجیب و خنده دار باشه اما می گم:
تا آنجایی که می دانم این آنتی ویروس ساخت کشور روسیه است و آنتی ویروس مثل نورتون ساخت آمریکا...!
روس ها برای ما ایرانی ها از نظر سیاسی بهتر از آمریکایی ها هستند و دنبال از بین بردن ویروس های آمریکایی هستند که دوست دارند ایران و روس ها را مورد حمله قرار دهند
جالب بود نه؟
در رابطه با مساله ایران ، امریکا و روسیه باید دید که آیا شما می خواهید از کامپیوتر خود محافظت کنید یا سرورهای انرژی اتمی !
و آیا تابه حال در زیر زمین خانه تان انرژی هسته ای کشف کرده اید یا خیر ...
از نظر امنیت توجیهی ندارد که امریکا بیاید کامپیوتر من و شما را هک کند که اگر بخواهد هم ویندوز در را برایش باز می کند ...
از نظر مسائل اقتصادی و مالی و ممنوعیت ها هم که بخواهین به قضیه نگاه کنیم اگر سرچی در همین نت بفرمائید داستان آن بدبخت هایی را که لایسنس اورجینال کاسپر خریدند و کاسپر آنها رو بلوک کرد ( به خاطر تحریم .... ) پیدا خواهید کرد
آخر کلام : این شرکتها ممکنه مقر اصلیشون در یک کشور مثلا روسیه باشه یا ریشه ی تاسیس شون در یک کشور خاص باشه اما حالا اکثرا شرکتهایی چند ملیتی هستند و شرکتهای چند ملیتی ملزم به رعایت قوانین کشور مادر و میزبان هستند و این یعنی شرکتی مثل کسیر باید قوانین کنگره ی امریکا رو هم اجرا کنه و ....
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)