صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: کدام انتی ویروس

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6073
    Array

کدام انتی ویروس

با سلام
    دوستان یه راهنمایی در مورد انتی ویروس میخواستم قبلا از نود32 استفاده میکردم اما به دلایلی که خودمم نمیدونم یکسری مشکلاتی برای سیستمم بوجود اورده بود نود رو حذف کردم و حالا میخوام یه انتی ویروس خوب و کارا نصب کنم به نظر شما کدوم یک از انتی ویروسهای موجود بهتر وگیر کمتری به نرم افزار و مهمتر اینکه قابلیت درست کردن دیسک نجات رو داشته باشه رو میخوام که راهنمایی کنید هر کدوم از دوستان پیشنهادهاشونو بذارند با مطالعه اونا بهتر میتونم انتخاب کنم چون در این چندروزه اونقدر درباره انتی ویروسها تحقیق کردم که الان سردرگم ماندم که کدوم رو نصب کنم

دوم اینکه اگه نسخه رایگان نصب کنم بهنره یا نسخه pro واگر نسخه پرو نصب کنم یوزر پسوردشو از کجا تهیه کنم ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
    ممنون

2. 5 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    7 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11
    Array

پیش فرض پاسخ : کدام انتی ویروس

سلام به نظر من کاسپرسکی به دلیل بروزرسانی آنلاین بهتره
    و نرم افزارضدتروجان هم داره

4. 6 کاربر مقابل از mmotaharyn عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سهند نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان یه راهنمایی در مورد انتی ویروس میخواستم قبلا از نود32 استفاده میکردم اما به دلایلی که خودمم نمیدونم یکسری مشکلاتی برای سیستمم بوجود اورده بود نود رو حذف کردم و حالا میخوام یه انتی ویروس خوب و کارا نصب کنم به نظر شما کدوم یک از انتی ویروسهای موجود بهتر وگیر کمتری به نرم افزار و مهمتر اینکه قابلیت درست کردن دیسک نجات رو داشته باشه رو میخوام که راهنمایی کنید هر کدوم از دوستان پیشنهادهاشونو بذارند با مطالعه اونا بهتر میتونم انتخاب کنم چون در این چندروزه اونقدر درباره انتی ویروسها تحقیق کردم که الان سردرگم ماندم که کدوم رو نصب کنم

دوم اینکه اگه نسخه رایگان نصب کنم بهنره یا نسخه pro واگر نسخه پرو نصب کنم یوزر پسوردشو از کجا تهیه کنم ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
    ممنون
    از جملاتت اینگونه برداشت می شود که در حال حاظر ضد ویروس نداری.
    اگر اینطور هست پیشنهاد میکنم که فعلا" آنتی ویروس جدید و کاملا" رایگان Baidu Antivirus را از لینک زیر دانلود و نصب و امتحان کنی:

Baidu Antivirus Full 4.4.4.73687

تذکر اینکه بهتر است در صفحه بالا مثل شکل زیر گزینه Offline installer را انتخاب کنی

7w7v5zwulok41hj09ys

با اینکار حجم دانلود حدود 130 مگا بایت خواهد شد.
    من این کار را دو ماه قبل برای یکی از دوستان انجام دادم و ایشان تا به امروز راضی است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 6 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    456
    Array

شخصا مدتهاست از اسمارت سکیوریتی (نود) استفاده می کنم و به همه هم همین رو توصیه می کنم و باید بگم اگر به دنبال آپدیت بی دردسر و همچنین سبک بودن برنامه ی ضد ویروس هستید این بهترین گرینه است ( لایسنس فراوان + آپدیت کم حجم + سرور پرسرعت + برنامه سبک )

بنده به یک اصلی معتقدم که " آنتی ویروس ضعیف اما بروز بهتر از آنتی ویروس با الگوریتم قویتر ولی آپدیت نشده است "

حال که این گزینه رو نمی خواهید در مقام دوم کسپر رو به خاطر فراوانی لایسنس توصیه می کنم اما یادآوری می کنم سرعت آپدیت بسیار پایینی داره برای من که حتی با اینترنت خوب هم خیلی طول کشید آپدیت بشه !

در ضد ویروس های هیبرید هم با جی دیتا ( اینترنت سکیوریتی ) کار کرده ام امنیت خوب اما سرعت آپدیت برای هر دو موتور پایین !

آنتی های رایگان هم اغلب به دلیل تحریم ها در آپدیت با مشکل روبرو بودند ( مثل آواست ) الان نمی دونم عمو ظریف درستش کرده یا نه !
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

8. 6 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

درود
    من هم بشخصه چندین ساله از نود 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم اما بسیاری این آنتی ویروس را ضعیف تلقی می کنند
    فکر کنم استاد هم یکی از این افراد باشند؟

استاد لطف می کنید نظرتون رو راجع به این آنتی ویروس توضیح دهید و اگر مخالف استفاده از این آنتی ویروس هستید دلایل خود تون رو ذکر کنید.

از خیلی ها شنیدم این آنتی ویروس خودش ویروسه؟
    پس این آزمایشگاه های تست آنتی ویروس ها چگونه این نرم افزار رو آنتی ویروس در نظر می گیرند
    .......................................
    استاد راستی لطف می کنید کمی هم در مورد Baidu توضیح دهید ( چگونه با این آنتی ویروس آشنا شده اید امکانات و مزایا و معایب این آنتی ویروس رو توضیح دهید ) ؟
    .......................................

اگر روزی بخواهم این نود رو کنار بگذارم فکر کنم من هم سراغ کسپرسکای بروم چندین سال است که دیگر از این آنتی ویروس استفاده نکردم اما با توجه به امکانات و تعریفی که ازش شنیدم انتخابش می کنم
    یکی از دلایل انتخابم شاید عجیب و خنده دار باشه اما می گم:
    تا آنجایی که می دانم این آنتی ویروس ساخت کشور روسیه است و آنتی ویروس مثل نورتون ساخت آمریکا...!

روس ها برای ما ایرانی ها از نظر سیاسی بهتر از آمریکایی ها هستند و دنبال از بین بردن ویروس های آمریکایی هستند که دوست دارند ایران و روس ها را مورد حمله قرار دهند
    جالب بود نه؟
    1374524712291

10. 6 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    456
    Array

من هم بشخصه چندین ساله از نود 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم اما بسیاری این آنتی ویروس را ضعیف تلقی می کنند
    اگر تا حالا موردی از ویروسی شدن نداشتید و از این برنامه راضی هستید این یعنی این که این نرم افزار امتحانش را پس داده و بعبارتی جوابگوی نیازهای امنیتی شما بوده ...

خیلی از چیزهایی که درباره ی یک برنامه ی خاص ( چه خوب و چه بد ) در فروم ها مطرح میشه مربوط به امور سلیقه ای و پسند کابراست که گاها با اموری چون اینترفیس برنامه در ارتباطه تا تحلیل فنی و علمی !

یعنی یکی میگه آقا من با این برنامه حال می کنم بنابرین این آخرشه !

یا ممکنه برای کاربری مثل من یک ویژگی در یک برنامه ی خاص آنچنان کاربردی و مهم باشه که از ضعف های دیگر آن برنامه چشم پوشی کنم !

بنابرین از این بحث ها که عمدتا آخرش به کل کل های غیر منطقی ختم میشه باید پرهیز کرد که خداوند پرهیزکاران را دوست دارد....

اگر روزی بخواهم این نود رو کنار بگذارم فکر کنم من هم سراغ کسپرسکای بروم چندین سال است که دیگر از این آنتی ویروس استفاده نکردم اما با توجه به امکانات و تعریفی که ازش شنیدم انتخابش می کنم
    یکی از دلایل انتخابم شاید عجیب و خنده دار باشه اما می گم:
    تا آنجایی که می دانم این آنتی ویروس ساخت کشور روسیه است و آنتی ویروس مثل نورتون ساخت آمریکا...!

روس ها برای ما ایرانی ها از نظر سیاسی بهتر از آمریکایی ها هستند و دنبال از بین بردن ویروس های آمریکایی هستند که دوست دارند ایران و روس ها را مورد حمله قرار دهند
    جالب بود نه؟
    چی بگم والا ، این کاسپر که سابقه هک شدن شبکه و حتی درز سورس کدهاش که رو وب منتشر شد رو داره !

در رابطه با مساله ایران ، امریکا و روسیه باید دید که آیا شما می خواهید از کامپیوتر خود محافظت کنید یا سرورهای انرژی اتمی !
    و آیا تابه حال در زیر زمین خانه تان انرژی هسته ای کشف کرده اید یا خیر ...

از نظر امنیت توجیهی ندارد که امریکا بیاید کامپیوتر من و شما را هک کند که اگر بخواهد هم ویندوز در را برایش باز می کند ...

از نظر مسائل اقتصادی و مالی و ممنوعیت ها هم که بخواهین به قضیه نگاه کنیم اگر سرچی در همین نت بفرمائید داستان آن بدبخت هایی را که لایسنس اورجینال کاسپر خریدند و کاسپر آنها رو بلوک کرد ( به خاطر تحریم .... ) پیدا خواهید کرد

آخر کلام : این شرکتها ممکنه مقر اصلیشون در یک کشور مثلا روسیه باشه یا ریشه ی تاسیس شون در یک کشور خاص باشه اما حالا اکثرا شرکتهایی چند ملیتی هستند و شرکتهای چند ملیتی ملزم به رعایت قوانین کشور مادر و میزبان هستند و این یعنی شرکتی مثل کسیر باید قوانین کنگره ی امریکا رو هم اجرا کنه و ....
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

12. 6 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6073
    Array

با سلام به همه دوستان
    استاد شما خودتون البته تا جایی که من اطلاع دارم از اویرا استفاده میکنید ایا این انتی ویروس تا به حال براتون مشکلی پیش نیاورده یا نسخه رایگانش مشکل دار نیست اگه میشه در مورد امکاناتش یه کمی توضیح بدید ممنون میشم ویه سوال از دوستان و اون اینکه انتی ویروس اواست چطوریه کارش خوبه یانه
    به نظر من نود بهتر بود اما یکسری مشکلاتی برام بوجود اورد که خودمم باور نمیکنم

14. 6 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    7 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11
    Array

باسلام خدمت دوستان
    منهم چندسال قبل از نود استفاده می کردم تا اینکه آپدیت آنلانش رو تحریم کرد درهمون موقع بود که هارد رایانم که اداری بود توسط نیوفولدر آلوده شد و متاسفانه توسط نود مشکلاتی رو بوجودآورد که موجب شدهارد ازدست بره و بسوزه جدیدا هم با اوست کار میکردم که توسط یه تروجان باجگیر که توهمین وب توضیحاتشو نوشتم غیرفعال وازکار افتاد الان هم از کاسپراستفاده می کنم والاماکه نفهمیدیم کدوم بهتره فکرکنم این ویروس هاوتروجان هایی که نوظهورن کارخود شرکتهای ضدویروسه (ویروس یابه)
    دلییش هم اینه که کدوم نابغه ای می تونه چنین شرکت هایی رو که باچندین نابغه کارمیکنه رو مغلوب کنه منکه به شخصه ازهیچ کدومشون خوشم نمیادباید دنبال یه راه امنتروبهترباشیم تااین ویروس یابای خارجی
    چون میدونم هیچ کس تودنیا ازایرونیانابغه ترنیست
    اگه قبول نداری ببین تودنیاتوهررشته ای چه فردی رو باکدوم ملیت به عنوان نابغه مطرح کردن
    جدیدا یه ارونی زن رو تورشته ریاضیات که سرامد رایانه است. بازم میگم بایددنبال یه راه حل داخلی بود تا به ویروس یابای خارجی که اونم وستخوش مسایل سیاسی و..، تغییرمیکنن جدیدا هم شرکتهای روسی وآمریکایی به خاطر تحریم ها به جون هم افتادن به قول معروف وقتی دوتا فیل دعوا می کنن پشه بینششون له میشه

16. 7 کاربر مقابل از mmotaharyn عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    انصاف - اعتدال - بردباری - احتیاط
    تشکر تشکر کرده 
    1,847
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    8157
    Array

درود

این بحث انتخاب آنتی ویروس اگر اشتباه نکنم در همین انجمن هم در چند پست آمده و سابقه داره!!!
    بنده هم از کسپرسکی استفاده میکنم که توصیه شده به استفاده از آن .
    ولی محمود جان توجه داشته باش همین کسپر هم دفتر مرکزی در دیار کفر و کشور شیطان بزرگ دارد و
    خیلی هم به روسی بودنش دل نبند .
    ====================================
    و اما در جاهای مختلفی خوانده ام که به عقیده عده ای چه بسا سازندگان ویروس ها همین شرکت های
    سازنده آنتی ویروس باشند چون ساخت ویروس درست و حسابی نیاز به دانش خوبی از طرز کار ویندوز دارد
    و همین طوری نیست که هرکس بتواند ویروس بنویسد و بعید نیست برای کسب سود چنین کارهایی هم بکنند .
    ====================================
    جدا از بحث انتخاب آنتی ویروس میخواهم اینجا یک پیشنهاد به دوستان بکنم و آن اینکه اگر نمیتوانید ویندوز را به کل
    کنار بگذارید که البته منطقی هم نیست ، حداقل میشود برای امتحان هم شده تلاش کنید از لینوکس به هنگام کار با نت
    استفاده کنید و تنها وقتی کار واجبی در ویندوز داشتید واردش شوید . یعنی بیایید این موجود کد بسته را تنها
    به صورت آفلاین استفاده کنیم . اینطور دیگر نیاز به صرف هزینه و وقت برای آنتی ویروس ندارید و دیگر لازم نیست همواره
    بخشی از منابع سیستم خود را در اختیار برنامه های محافظتی قرار دهید .
    It is a good viewpoint to see the world as a dream
    When you have somethings like a nightmare , you will wake up and tell yourself that it was only a dream
    It is said that the world we live in is not a bit different from this

----------------------------------------
    Tout est pardonné

18. 5 کاربر مقابل از @ref عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

عزیزانم
    در حال حاظر حدود دو هفته هست که درد شدید 24 ساعته داشته و فعلا" فقط خرج میکنیم ولی طبق معمول .. اصلا" بگذریم
    قصدم از گفتن جملات بالا این بود که ممکن است بعلت غالب بودن درد ، سطوری که عرض میکنم اصلا" چرت و پرت باشد.

من شخصا" از آنتی ویروس مجانی اوست استفاده میکنم. و صد در صد از کارش راضی هستم. راضی بودن من دلیل بهترین
    بودن اوست نیست . از اوست استفاده میکنم چون طرز کارش با خواسته های من همآهنگ تر است.
    هر ضد ویروس مطرحی را استفاده کنید خوب هستند. ولی مسلم است که هر کاربر بنا به علایقش یکی را بیشتر خواهد پسندید.

اگر بخواهیم بطور جدی در مورد مسائل امنیتی سیستم بحث کنیم ، باید بگویم که در هیچ شرایطی آن امنیتی که مورد نظر
    شما ها هست در ویندوز وجود ندارد.
    خود ویندوز بزرگترین ویروس و قوی ترین جاسوس و بالا ترین استعمار کننده هست.
    خود ضد ویروس ها نوعی جاسوس هستند.
    من عقیده دارم که ضد ویروس ها هر نامی داشته باشند در اصل از یک جا سرچشمه میگیرند و یک هدف را دنبال میکنند و اگر
    ما ضد ویروس های مختلف داریم در اصل همه یکی هستند فقط براساس علایق مختلف کاربران با لباسی دیگر و نامی دیگر
    عرضه میشوند.
    بعید نیست که سازندگان این ضد ویروس ها به این بحث های ما با تمسخر نگاه میکنند.
    در کامپیوتر امنیتی وجود ندارد .
    از دید بنده که علم و دانشم پائین است ، امنیت هر کامپیوتر بستگی به علم کاربری دارد که با آن کار میکند.
    دیگه درد بدنم اجازه قلمفرسائی و شاید هذیان گوئی بیشتر نمیدهد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 6 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)