اگر کمکی می کند باید عرض کنم که ویندوزی که تغییر پرمیشن در آن انجام شده است در ترتیب منوی بوت (boot order) گزینه ی دوم است بدین ترتیب که این ویندوز اول نصب شده بوده و موجود بوده و ویندوز دوم که تغییرات بصورت ناخواسته در آن نیز اعمال شده بعدا نصب شده و بنابرین در ترتیب بوت در اول است . البته باید اضافه کنم که تغییرات در ویندوز را زمانی اعمال کرده ام که ویندوز دوم را قبلا کاملا نصب کرده بودم همچنین اضافه می کنم که هر ویندوز در یک پارتیشن پرایمری جدا نصب شده اند
دیشب که به این مساله فکر می کردم یاد یک مورد دیگه ای تو سیستم خودم افتادم که اینجا می گم شاید کمکی بکنه :
حتما می دانید که در ویندوز 7 هر فایلی را که بخواهید در روت درایو ویندوز یا دایرکتوری پروگرمز ( حالا چه x86 و چه 64 ) کپی کنید در حالتی که تغییری در تنظیمات پیش فرض نداده باشید ویندوز پیغامی می دهد که شما نیاز به دسترسی ادمین دارید که بتونید این فایل رو کپی کنید اغلب این حالت رو در زمانهایی که بخواهید فایل های کرک رو جایگزین کنید می بینید ( برای من این پیغام حتی در حالتی که کاربر ادمین سیستم هستم به نمایش در می آید ! ) و شما باشد دکمه ی ادامه را انتخاب کنید تا فایل ها کپی بشوند.
حالا موردی که می خام بگم اینه که من پیشتر با حالتی روبرو بوده ام که دو ویندوز در سیستم داشته ام ( در دو درایو مجزا ) و بعد از مدتی بنابه دلایلی هر دو را پاک کردم و در یکی از ان دو درایو دوباره ویندوز جدیدی نصب کردم اما در این ویندوز جدید هرگاه که می خواستم فایلی را در درایوی که قبلا یکی از آن دو ویندوز پاک شده نصب بوده و حالا دیگر علاوه بر اینکه کاملا فرمت شده بوده با برنامه های disk wiper کلیه ی اطلاعات آن پاک شده و عملا یک درایو کاملا خالی است کپی کنم باز هم با پیغام شما نیاز به دسترسی ادمین برای کپی دارید روبرو می شدم ( که باز هم البته ادمین سیستم بودم )
و اضافه کنم که من برای نصب کردن ویندوز جدید و حذف قبلی همیشه با یه سی دی بوت ، بوت می کنم ( حالا آکرونیس دیسک یا لینوکس یا هر چی که دم دست باشه) و بعد از فرمت کردن درایو ویندوز ، ویندوز جدید رو نصب می کنم .
پ.ن:نمی دونم چرا هر چی مساله ی عجیب و غریبه واسه من پیش میاد البته شاید واسه افراد دیگه ای هم پیش بیاد اما بجای این که وقت صرف پیدا کردن علت اون بکنند با خودشون میگن که مایش یه ویندوز که عوض می کنیم ....
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)