سلام
چطور اندازه ی این فونت را تغییر بدم ؟میدونم سوال ساده ای است ولی من بلد نیستم !
سلام
چطور اندازه ی این فونت را تغییر بدم ؟میدونم سوال ساده ای است ولی من بلد نیستم !
اگر میشه بیشتر توضیح بدهید.
خود فونت را میخواهید ویرایش کنید؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
این فونتی هستش که یک برنامه ای برای نمایش یک سری اطلاعات ازش استفاده میکند و چون هنگام نمایش اون اطلاعات روی تلویزیون خیلی ریز هستش و من نمیتونم انرا بخونم واسه همین میخواهم سایز بزرگتر نمایش داده بشود بعبارتی
میخواهم بزرگتر دیده بشه حالا نمیدانم امکانش هست یا نه ؟اصلا با چی میشه ویرایشش کرد ؟
دوست عزیز من
وقتی در داخل ویندوز داریم با برنامه ای مثلا" Microsoft Office کار میکنیم ، این برنامه در منو هایش گزینه هائی دارد که شما
میتوانیم هم نوع فونت و هم سایز فونت را تغییر دهید. بقیه برنامه ها هم بطریقی مثل مورد بالا هستند.
بنابر این تغییر سایز در داخل ویندوز مشکلی ندارد و خود برنامه ها این کار را انجام میدهند.
ولی اگر بخواهید خودتان فونت بسازید یا کار هائی در رابطه با فونت انجام دهید ، دهها برنامه مخصوص کار با فونت ها وجود دارد
از جمله برنامه ایکه همانطور که می بینید تمام فونت ها و شکل و اندازه های فونت مورد نظر شما را در شکلی که در پست قبلی
گذاشته ام نشان می دهد.
اصلا" اگر این برنامه مورد نظر شما در تلویزیون اجرا میشود ، شما چگونه فونت مربوطه را بدست آورده اید؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
این برنامه ای که در بالا ازش شات گذاشتی چیه اسمش استاد ؟ همون رو میخوام .
این فونت را من توی رسی .ور میزارم و هنگام کار با دستگاه اون فونت توی تلویزیون نمایش داده میشود و میخوام ک بزرگتر دیده بشود .
برنامه میدونم زیاده ولی من میخوام شما پیشنهاد بدین
فدای استاد بشم که کلی منو خندوندین
برنامه ای که بنده استفاده کردم:
Download FontForge Setup 2012-07-31 Windows (6.9 MB)
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
آقا فردين حق با استاد شيرينزبانه، آخه خواسته شما نامعقوله يا بهتر بگم نامعلومه!
فردين جان، هميشه در نمايش فونت و بکارگيري اون در رايانه اصولاً با برنامههاييکه باهاش کار ميکنيم گزينه تغيير اندازه فونت موجوده (همونطور که خودت ميدوني)
ولي تغيير اندازه فونتي که در تلويزيون نمايش داده ميشه با دستگاه مورد نظره! يعني در قسمت تنظيمات دستگاه و OSD اگر گزينه اندازه فونت نوشتاري اون زبان موجود باشه، قابل انجامه!
فردين خان، در ساخت و ويرايش فونتها خاصيتي مثل فرمتهاي وکتور هست که خاصيت بُرداري ميگن. که براي بزرگنمايي و کوچک کردن فونت نيازي نيست تمامي اندازههارو دونه دونه درست کنيم. بلکه يک اندازه و چارچوب استاندارد براي توليد يک فونت موجوده (توسط برنامههاي ساخت و ويرايش فونت) و از طريق سيستم و برنامههاييکه ازشون استفاده ميشه بزرگ يا کوچيک ميشن.
حالا اگه بازم برنامهاي براي ساخت و ويرايش فونتها خواستي برات چندتا از خوباشو بزارم که خودم پرتابلشونو دارم!
سپاس
ویرایش توسط eDvArDo : 07-24-2014 در ساعت 06:09 PM
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
یعنی این فونتی که من اینجا گذاشتم نمیشه اندازه اش دو برابر بشه ؟
من خیلی چیزها نمیدونم برای همین زیاد میپرسم اینم یکیشون
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)