اول خودم شروع میکنم 3تا نرم افزار امنیتی دارم
1- انتی ویروسی که استفاده میکنم نود32 ورژن 7هستش ودلیل انتخابم اینه که هم راحت اپدیت میشه هم سیستم رو سنگین نمیکنه و برای من مهمتر اینکه از طریق همین انتی ویروس سی دی بوتش رو هر لحظه بخوام با اخرین اپدیتش در عرض 5دقیقه درست میکنم البته قبلا از انتی ویروس مایکروسافت استفاده میکردم خیلی انتی ویروس خوبی بود راحت اپدیت میشد خیلی خیلی سبک وکارامد بود ((حدود1سال واندی ازش استفاده کردم وحتی یک مورد هم کامپیوترم ویروسی نشد که البته با حجمی که من در اینترنت مصرف میکردم باید ویروسی میشد )) اما چندتا از دوستان گفتند وچند جا هم تحقیق کردم گفتند که خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه اما خودم به این حرف زیاد باور ندارم وبازم بهش اعتماد دارم وترس از ویروسی شدن باعث شد انتی ویروس رو به نود32 تغییر بدم((البته اگر از دوستان پیش کسوت کسی صلاح میدونه باز هم میخوام از انتی ویروس مایکروسافت استفاده کنم به نظرم اکثرا تبلیغات باعث شده تعدادی از انتی ویروسها ونرم افزارهای امنیتی مشهورتر بشوند))
2- نرم افزار امنیتی دیگه ای که استفاده میکنم Malwarebytes' Anti-Malware هستش ودلیل محکمی برای انتخابش ندارم فقط به خاطر حجم کم ومعروفیتش انتخاب کردم
3- BDAntiCryptoLocker که بخاطر ویروس کریپتو ازش استفاده میکنم ودلیل انتخابم اینه که نرم افزارهای زیادی برای اینکار وجود نداره بجز2 یا 3مورد که این نرم افزار بخاطر پرتابل بودنش وکار راحتر باهاش انتخاب کردم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)