سلام هموطن عزیز
به نظر من کمی تند رفتی . هرکسی کشورش را با اینکه دارای بدی هایی باشد دوست دارد مثلا همین مدیر همین سایت از آن جمله افرادی است که وطنش را خیلی دوست دارد به همین علت همیشه از آن تعریف میکند . پس اگر دیدی مدیر سایت از کشورش زیاد تعریف میکند این را بگذار به خاطر حس وطن پرستی و وطن دوستی اش دقیقا مثل من . من روی کشورم خیلی حساس هستم . با اینکه افغانستان کشوری است مفسد که بیش از 74 درصد مواد مخدر جهان را تولید میکند اما باز هم دوستش دارم .زیرا تاریخ را که ورق بزنی پر است از خوبی های افغان ها البته به همان اندازه یا شاید هم بیشتر یا کمتر بدی .
مثلا 1. ارتش افغانستان یا قوای هوایی آن قبل از آغاز جنگهای داخلی قویتیرین یا بزرگترین ارتش پس از هند در آسیا بود . این جمله یعنی افغانستان قوی تر از ایران ، پاکستان ، اسرائیل ، مصر و غیره بود .
2. اولین فضانورد فارسی زبان که به فضا رفت یک افغان بود به نام عبدالاحد مومند
3. و یا یک چیز بسیار واضح . در یک ماه گذشته بیش از 600 (دقیقا آمارش را نمیدانم) عملیات تروریستی در افغانستان توسط استخبارات افغانستان منهدم شد
4. و ...
البته نباید فراموش کنیم که ما با ایران مشترکات زیادی داریم مثلا در کتاب شاهنامه فردوسی در جایی از آن نوشته شده "البرز کوه " . منظور از این البرز کوه ، همان کوه البرز است. کوه البرز در ولایت (استان) سمنگان افغانستان وجود دارد . آن چیزی که در ایران است رشته کوه البرز است . و اما به همان انداره هم فرق داریم . مثلا فرض کنید یک ایرانی از ایران به افغانستان برود و بر عکس یک افغان به ایران برود مطمئن باشید که هر دوی این فرد با مشکل نفهمیدن معنی جملات روبرو خواهند شد و حتی شاید نیاز به یک مترجم برای هریک باشد .
و در آخر هم میگویم که نه میخاد که تعریف کنی و نه بد کسی را بگویی . سعی کن از این فروم برای مباحث سافتویر (نرم افزار) و سخت افزار استفاده کنی و زیاد دنبال این مسائل نرو .
موقع برف پاک کردن معلوم میشود![]()
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)