تذکر : همانطور که قبلا" عرض کردم در حال حاظر ورژن های مختلفی از این نرم افزار (البته برای ویندوز) موجود است ولی
هر کدام دستورات و نیازمندی های ویژه خودشان را دارند.
متاسفانه با تغییر ورژن ها ، نام فایل های اجرائی برنامه هم عوض شده ، بدون اینکه راهنمای کار با آن ها وجود داشته
باشد و یا حداقل بنده نتوانستم راهنما های لازم را پیدا کنم.
آخرین نکته اینکه آخرین ورژنی که از این برنامه برای ویندوز موجود است ، QEMU 1.3.50 (با 54 مگا بایت حجم )است.
ورژنی که بنده قبلا" تجربه کار داشتم ورژن qemu-0.9.0-windows با حجم 6 مگا بایت است که هنوز عقیده دارم بهترین
ورژن است . ولی ورژنی که برای مصارف این آموزش در نظر گرفتم ورژن 0.10.0 است که تقریبا" 4 مگا بایت حجم دارد.
و همین ورژن که حجم کمی دارد ، میتواند تمام نیاز های ما را در این تاپیک کاملا" برآورده نماید.
==============================
بار کردن ایزو های بوتیبل ( لینوکس و ویندوز)
======================
اگر در کامپیوتر خود ایزو های بوتیبلی دارید (چه نوع ویندوزی و چه نوع لینوکسی) ، میتوانید فقط با اجرای یک دستور
چگونگی کار آن ها را در داخل ویندوز تست کنید.
برای اینکار بصورت زیر عمل کنید:
1. فایل دانلود شده در جلسه قبلی را از فشردگی درآورده و پوشه qemu را در روت درایو C قرار دهید.
2. یک فایل Batch با محتوای زیر ساخته و آن را با نام فرضا" qemu.cmd در داخل پوشه C:\qemu قرار دهید:
کد:
@echo off
set aa=c:\qemu\
%aa%qemu-img.exe create -f qcow %aa%hdd.img 5000Mb
%aa%qEmu.exe -hda %aa%hdd.img -boot d -m 256 -cdrom c:\xxx.iso -L c:\qEMU -usb -localtime -kernel-kqemu -net user,c:\qEMU
3. بعد از این هر نوع ایزوی بوتیبل داشته باشید را براحتی در عرض چند لحظه میتوانید تست کنید.
برای این کار کافی است که :
الف__ نام ایزوی بوتیبل را به xxx.iso تغییر داده و آن را در روت درایو C قرار دهید.
ب __ فایل qemu.cmd را ازداخل پوشه C:\qemu اجرا کنید.
با اجرای این فایل ، بعد از چند لحظه تصویری مثل شکل زیر خواهید داشت:

نمیخواهد کاری بکنید ، حدود 5 ثانیه صبر کنید تا بار شدن ایزوی بوتیبل شروع شود.
می بینید که با این روش خیلی سریع میتوان ایزو های بوتیبل را براحتی تست کرد.
تا روزی دیگر و ادامه بحث
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)