استاد رجیستری از نام فارسی هم پشتیبانی میکند مثال:
مثلا من در درایو x در فولدر متفرقه در پوشه App فایل exe دارم ومیخوام به منوی راست کلیک اضافه شود ایا وقتی ادرس فایل اجرایی رو میدم با وجود نام پوشه به فارسی ((متفرقه))اجرا خواهد شد یا مشکلدار میشود
استاد رجیستری از نام فارسی هم پشتیبانی میکند مثال:
مثلا من در درایو x در فولدر متفرقه در پوشه App فایل exe دارم ومیخوام به منوی راست کلیک اضافه شود ایا وقتی ادرس فایل اجرایی رو میدم با وجود نام پوشه به فارسی ((متفرقه))اجرا خواهد شد یا مشکلدار میشود
هیچوقت تست نکرده ام.
ولی تجربیاتم نشان می دهند که بهتر است از نام های فارسی استفاده نکنیم. چون در اکثر موارد باعث بروز مشکل میشود.
شاید بگوئید که خود مایکروسافت هم از زبان فارسی پشتیبانی میکند.
درست است ولی اشکال کار در این است که در کشور ما برای زبان فارسی یک استاندارد وجود ندارد.
اگر با فارسی ساز های مختلف موجود در کشور کار کرده باشید ، مطمئنا" متوجه شده اید که انواع فارسی ساز ها با هم
فرق های زیادی دارند.
برای مثال برای تایپ فرضا" حرف پ و یا ژ در یک فارسی ساز باید کلید هائی را فشار دهیم و در فارسی ساز دیگر کلید های دیگر.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ما در جلسات قبل راه سخت را برای "اضافه کردن گزینه به منوی کلیک راست در ویندوز 7 " طی کردیم.
راه سخت را توضیح دادم چون دوست ارجمندمان (سهند) هوس کرده بودند که مستقیما" با رجستری کار کنند.
و الان وقت آن است که راه ساده تر و سریعتر این کار را بدانیم.
برای مثال توضیح داده شده در جلسات های قبلی ، نیازی به کار کردن مستقیم با رجستری نیست و فقط کافی
است که بصورت زیر عمل کنید.
1. پوشه Hedit با محتوای لازم را در روت درایو C قرار دهید.
2. برنامه Notepad را اجرا کرده و سطور زیر را در داخل آن تایپ و سپس آن را با نام فرضا" ContextMenu.reg در
محلی ذخیره کنید:
حال اگر فایل ContextMenu.reg را اجرا کنید تمام کار هاییکه در جلسات قبلی در رجستری انجام دادیم ، بطور اتوماتیککد:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Hedit] @="Hedit" "Icon"="C:\\Hedit\\01.ico" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\Hedit\Command] @="C:\\Hedit\\Hedit.exe"
انجام خواهند شد.
و اگر در دسکتاپ کلیک راست بکنید خواهید دید که گزینه مورد نظر به منوی کلیک راست اضافه شده است.
====================
حالا که نکات اساسی را یاد گرفتید ، وقت دادن امتحان است.
سعی کنید نمونه نشان داده شده در شکل زیر را درست کنید.
همانطور که در شکل مشاهده میکنید ، در قسمت بالای منوی کلیک راست در سیستم بنده ، نامم (Magsoud) بهمرا آیکن
مورد نظرم وجود دارند:
و وقتیکه روی این نام کلیک می کنم پنجره زیر باز میشود:
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
استاد من هنوز فقط از رجیستری نحوه اجرای فایلهای با فرمتexe از درایو ویندوز ودرایوهای دیگر رو یاد گرفتم ونحوه اضافه نمودن ایکون به اونها ولی امتحان شما رو نتونستم درست کنم در ضمن فایلهایی که من میتونم به منوی راست کلیک اضافه کنم مابینsort by کنار refresh و past اضافه میشه جای دیگه اضافه نتونستم بکنم البته فایل رجیستری که درست کردم رو براتون اپلود میکنم
دانلود rar
اگر علاقه دارید که مثل مثالی که در پست قبل تصاویرش را قرار دادم ، در منوی کلیک راست شما در ویندوز 7
نامتان در قسمت بالای منو دیده شود به طریق زیر عمل کنید:
1. یک فایل رجستری با محتوای زیر درست کنید و آن را فرضا" با نام My_name.reg جائی ذخیره کنید.
کد:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\name] @="-------~:: Magsoud ::~-------" "Icon"="C:\\Windows\\system32\\my.ico" "Position"="Top" [HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\name\command] @="Control userpasswords"
2. در فایل درست شده بالا بجای عبارت Magsoud نام خودتان را بنویسید.
3. آیکنی را که دوست دارید در کنار نام شما دیده شود انتخاب و آن را با نام my.ico در پوشه C:\Windows\system32
بگذارید.
4. حالا اگر فایل My_name.reg را اجرا کنید نام و آیکن شما در قسمت بالای منوی کلیک راست دیده خواهد شد و
اگر روی نامتان کلیک کنید به صفحه کاربری خودتان وارد خواهید شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
درود
استاد به نظرم سوال امتحانی شما با توجه به اطلاعاتی که در پست های پیشین داده بودید سخت بود من هم نتوستم جوابی برای شما پیدا کنم
من دنبال آدرس User Accounts بودم که این قسمت دقیقا چه آدرسی دارد که پیدا نکردم
مثلا کنترل پنل را می شود اینگونه اجرا کردبا تشکر از استاد عزیزکد:C:\Windows\System32\control.exe
درود
من مخصوصا" این سوال سخت را مطرح کردم تا خودتان مطالعه کنید و بدانید که رجستری بطرز
های مختلف و عجیب و غریبی عمل میکند
در جواب سوال که خودم جوابش را در پست قبلی ام دادم ،می بینید که فقط با نوشتن عبارت
Control userpasswords
رجستری می فهمد که باید صفحه کاربر موجود را باز کند
فقط با مطالعه و تجربه است که میشود به
کامل شدن نزدیک شد. البته وقتی کامل شدی ، سیستم
عوض میشود و ما دوباره باید تجربه کنیم و تجربه کنیم و............
آیا واقعا" می ارزد؟
تا زمانیکه خودمان سازنده نباشیم ، فقط باید بدویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
ببخشید استاد من در پست 6 سوالی مبنی بر زیرشاخه های رجیستری پرسیدم فکر کنم شما ندید یا احتمالا فراموش کردید ((البته ببخشید اینطوری خدمتتون عرض کردم)) میخواستم ببینم که رنگ زیر کلیدها ونوع انها چیه وبه چه صورتی ازشون استفاده میشه در عکس پایین نگاه کنید منظورمو تقریبا بیان کردم ((ببخشید بیسوادی و کم سوادی اینطوریه ))
در کل رجستری شامل چند شاخه می باشد که آن ها را در شکل زیر مشاهده میکنید:
در شکل بالا ، هر شاخه از رجستری را به شکل یک پوشه مشاهده میکنید.هر کدام از این پوشه ها را در اصطلاح
کامپیوتر یک Hive می نامند.
هر Hive دارای تعدادی عضو هست که هر کدام را یک KEY می نامند.
هر KEY میتواند دارای یک یا چند KEY دیگر باشد.
همچنین هر KEY میتواند دارای یک یا چند تا عضو باشد. هر عضو یک KEY را Value می نامند.
Value مقادیر (تنظیمات لازم) را در داخل خودش نگهداری میکند.
مقادیری که داخل Value قابل نگهداری هستند ، در کل 3 نوع هستند:
String
Binary
DWORD
در شکلی که شما در پست بالا قرار داده اید:
__ عبارات سمت چپ هر کدام یک Value برای KEY انتخاب شده هستند.
__ عبارات وسطی نوع اطلاعاتی است که میتوانند داخل هر Value نگهداری شوند.
__ عبارات سمت راست مقادیر واقعی موجود درون هر Value می باشند.
اگر در سوال منظورت آیکن ها هستند ، معنی آنها در تصویر زیر مشخص است:
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)