برای مثال در برنامه WinRAR مطابق شکل زیر در منوی Options روی گزینه Settings کلیک کنید.
پنجره ای مثل شکل زیر ظاهر خواهد شد:
همانطور که مشاهده میکنید در زبانه Integration در قسمت چپ تصویر ، پسوند هائی انتخاب شده اند.هر پسوندی انتخاب
شده باشد ، برنامه WinRAR آن را باز خواهد کرد. که در نتیجه فایل های با پسوند های انتخاب شده با آیکن برنامه WinRAR
دیده خواهند شد.
حالا اگر در پنجره بالا فرضا" پسوند 7-zip را از انتخاب در بیاورید. بعد از آن اگر فایلی با پسوند z7 داشته باشید این فایل
با آیکن فایل های ناشناس دیده خواهد شد و موقع اجرا ، سیستم خواهد پرسید که این فایل را با کدام برنامه باز کنم؟
که در این موارد باید پس از اینکه پسوند مذکور را از انتخاب درآوردیم ، اول باید برنامه 7-zip را اجرا کرده ، به منوی Tools
وارد شده و روی گزینه Options کلیک کنید. و سپس پسوند هائی را که میخواهید توسط این برنامه باز شوند را انتخاب
نمائید. که بعد از این کار ، این پسوند های انتخاب شده آیکن این برنامه را خواهند داشت و با این برنامه باز خواهند شد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام
استاد با برنامه filetypesman و اموزش شما ایکن را تونستم تغییر بدم ولی توی نت که سرچ کردم ایکن دیفالت برنامه را نتونستم پیدا کنم اگر شما ایکن برنامه را دارید لطفا برایم اپلود فرمایید . با تشکر
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)