سلام
چرا در ویندوز من ایکن بعضی برنامه ها درست نمایش داده نمیشود؟ نمونه اش برنامه 7z که ایکن جالبی نداره .
Capture.PNG
سلام
چرا در ویندوز من ایکن بعضی برنامه ها درست نمایش داده نمیشود؟ نمونه اش برنامه 7z که ایکن جالبی نداره .
Capture.PNG
این آیکنی که نشان دادی درست است و دقیقا" همان آیکنی هست که سازنده برنامه برای برنامه اش انتخاب کرده است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ظاهرا همونه ولی اگر دقت بفرمایید میبینید که ایکن در یک برگه ای قرار گرفته ...البته در ویندوز8 کامل هستش ولی در سون انقدر ایکن ریز است که محاله بشه فهمید ایکن چی هستش این عکس که من گذاشتم تا اخرین درجه بزرگنمایی کردم تا دیده بشه ...
اضافه شد:
میخوام مثل این باشه که البته درستش هم همینه .
Capture.PNG
fg54 عزیز
اولا" به اینگونه مسائل حساس نباش
در ثانی خودت میتوانی با استفاده از برنامه رایگان Resourde hacker فایل مربوطه (7zFM.exe ) را باز کرده
و آیکن داخلش را با آیکن دلخواه خودت عوض کنی
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد برنامه Resourde hacker کارش چیه وچکارها میتونه بکنه یک نمونه مثال بزنید ممنون میشم
استاد حساسیت جهان سومی هستش دیگه باید ببخشید اما مشکل اینجاست که من نمیتونم نوع فایلها را تشخیص بدم از بس ایکن کوچیکه یک عکس دیگه میزارم
Capture.PNGCapture2.PNG
حالا که حساس شدی ، برنامه رایگان 7Zip Theme Manager 2.1 را از یکی از لینک های زیر دانلود و استفاده کن
این برنامه اجازه میدهد که از بین آیکن هائیکه به شما نشان میدهد آیکن دلخواه خود را انتخاب کنی
7-Zip Theme Manager
7-Zip Theme Manager Free Download
تصویری از صفحه برنامه
[SIGPIC][/SIGPIC]
متاسفانه با وجود اینکه نرم افزار پیغام تغییر با موفقیت میدهد ولی هیچ تغییری داده نمیشود ...نمیدانم چیکار کنم .
حقیقتش با این جواب شما ، من مقداری گیج شدم و بیشتر فکر میکنم که تنظیمات ویندوزتان اشکال دارد.
اگر ویندوز 7 استفاده میکنید ، در دسکتاپ اول با یک دست کلید Ctrl را در کیبورد پائین نگهداشته و همزمان
چرخ بالای ماوس را جلو و عقب بچرخانید
آیا آیکن ها بزرگ و کوچک میشوند؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)