پس استاد اگر بخواهید دنبال یه موضوعی که مثلا 2سال پیش سیو کردید بگردید چکار میکنید
((البته ببخشید این سوال رو کردم چون فکر میکنم شاید مشکل از همین نام فارسی باشه که باز نمیشوند یا خراب باز میشوند از این بابت معذرت میخواهم))
پس استاد اگر بخواهید دنبال یه موضوعی که مثلا 2سال پیش سیو کردید بگردید چکار میکنید
((البته ببخشید این سوال رو کردم چون فکر میکنم شاید مشکل از همین نام فارسی باشه که باز نمیشوند یا خراب باز میشوند از این بابت معذرت میخواهم))
سهند جان من برای ذخیره فایل ها بصورت زیر عمل میکنم:
نام یک پوشه را گذاشته ام: Tutorials (یعنی آموزش ها)
در داخل پوشه بالا چند تا پوشه دیگر درست کرده ام فرضا" پوشه اول را ariadl نام گذاشته ام و هرچه از این سایت ذخیره
کنم داخل این پوشه نگهداری میکنم
داخل پوشه ariadl چند تا پوشه دارم که بترتیب 01 و 02 و... نام نهاده شدند در هرکدام از این پوشه ها یک تاپیک را ذخیره
کرده ام
... و همینطور در مورد دیگر پوشه ها.
حالا برای اینکه بدانم در کدام پوشه چه مطالبی هست بصورت زیر عمل کرده ام فرضا" در مورد پوشه ariadl
توسط برنامه Microsoft Excel یک فایل با نام ariadl.xls درست کرده و در آن لیست آموزش ها ، محل قرار گرفتن آموزش ها
و لینک هر آموزش را قرار داده ام مثلا یکسطر از فایل ariadl.xls من بصورت زیر است:
حالا من با نگاه کردن به این سطر میفهمم که آموزش نامش نصب اتوماتیک و مخفی برنامه xxx بوده ، در پوشه با نام 75 قرار گرفته و لینک تاپیک عبارت از فلان استکد:
75 نصب اتوماتیک و مخفی برنامه ..... http://ariadl.ir/thread169855.html#post332724
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)