نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: نصب نشدن برنامه ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پیش فرض پاسخ : نصب نشدن برنامه ها

به نام دوست که هر چه داریم از اوست
    با اجازه از استاد و پوزش از اینکه در بحثی که ایشان دارند راهنمایی میکنم بنده هم جواب میدم باید عرض کنم این خطا یعنی 0xc000007b به دلیل ضعف ویندوز در پردازش فایل و یا اشتباه در تنظیمات اجرایی برنامه و یا در نهایت مشکلات رجیستری که معمولا به دلیل ویروسی بودن و یا برنامه های مختل کنند که کرک کننده بازیها در بازی ها قرار میدن رخ میدهد
    اما راه حل های زیادی ذکر شده که بنده به ترتیب چند تا از اونها را ذکر میکنم

1. حذف نرم افزار و یا بازی که مشکل دارد به طور کامل و حذف تمامی برنامه هایی که بر روی هارد کپی کرده است ، توجه کنیید که ممکن است شما ویندوز را حذف کنید ولی این فایل ها در پارتیشنی که برنامه شما فایل های اون را در اون کپی کردید موجود باشد ، پیشنهاد بنده حذف از کنترل پنل ویندوز و همچنین حذف از رجیستری و بررسی دستی پوشه نصب برنامه است . سپس با ریست کردن ویندوز سعی کنید مجددا برنامه را نصب و اجرا کنید که اگر نشد مراحل و راه های بعدی را تست کنید
    2. اگر مشکل حل نشد یکبار ویندوز را با آنتی تروجان و آنتی ویروس اسکن نمایید و همچنین از ویندوز آپدیت شده استفاده کنید
    3. منبع ارور 0xc000007b ریجستری ویندوز می باشد .پس بهتره برای رفع این ارور و بهبود کارکرد ویندوز از نرم افزاری که ریجستری رو تعمیر می کند استفاده کنید .
    4. اگر مشکل حل نشد از ویندوزی و dvd ویندوزی غیر از ویندوز خودتان استفاده نمایید ، هر چند اگر متخصص کامپیوتر در دسترس داشته باشید و رجیستری را درست تعمیر و مشکل را رفع نمایید مشکل حل خواهد شد .
    5. آخرین نسخه Microsoft .NET Framework 4.5 را دانلود و نصب نمایید
    6. نرم افزار و یا بازی خودتان را بر روی سیستمی دیگر تست نمایید شاید نرم افزار مشکل دارد .

یا حق
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)