با تشکر از ادمین عزیز
در خصوص ویناگت باید بگم که قبلا از سرویس هایی که با این اسکریپت راه اندازی شده استفاده کرده ام اما حقیقتش خودم تا حالا راه اندازی نکردمش
اسکریپت را دانلود کردم و با توجه به وجود دایرکتوری files داخل دایرکتوری data به نظر میاد که این اسکریپت هم ابتدا فایل ها رو به سرور خودش منتقل می کنه مانند رپیدلیچ درسته؟
مورد سایبر تیوب به نظر فایل رو روی سرور خودش نمی آورد و همین طور مورد اشاره شده در لینک آخر پست 1 هم چنین ادعایی داره هرچند من نتونستم اسکریپتش رو پیدا کنم .
اگر صرف دانلود هدف باشه که میشه از رپیدلیچ هم استفاده کرد اما این مورد می تونه یه تجربه ی جدید باشه و از حیث راه اندازی سرویس هم که بخواهیم بررسی کنیم بهره ویری رو بالا می بره .
غیر از این باشه موجب تعجبهالبته برای من دانلود از یوتیوب راحت تر از آب خوردن هست
با این همه وی پی اس و سروری که دم دست شما هست میشه از اینترنت بکاپ گرفت
البته ما هم با این اینترنت علیلی و دانلود منیجر ناقصی که داریم مشکلی برای دانلود در صورت پکیدن یه سرویس نداریم جانشینی براش پیدا می کنیم
اما مساله اینه که باید عده ای از دوستان رو هم ساپورت کنیم که چون به نظر ایشان سند اینترنت به نام بنده هست و هر مشکلی هست بنده مسئولم قضیه قدری متفاوت است
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)