نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: درخواست نرم افزار پارتیشن بندی با قابلیت خاص

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    457
    Array

پیش فرض پاسخ : درخواست نرم افزار پارتیشن بندی با قابلیت خاص

eDvArDo عزیز ضمن تشکر از توجه شما

در خصوص نرم افزارهایی که معرفی شدند باید عرض کنم که هر دو نرم افزار مدعی تبدیل هاردهای دینامیک به بیسیک بدون از دست دادن دیتا هستند و البته مورد دوم را نسخه ی دمو را از سایت سازنده اش دانلود کرده و امتحان کرده بودم که متاسفانه حتی قادر به شناسایی هارد دینامیک هم نشد و نرم افزار اول را امتحان نکرده ام

اما مساله ی اصلی این است که هیچ یک از این دو قابلیت پارتیشن بندی ( یا به عبارتی ایجاد والیوم ) به حالت سکتور تا سکتور را ندارند ، امکانی که همانطور که قبلا هم اشاره کردم در نرم افزار partition Guru موجود است اما فقط برای بیسیک کار می دهد و البته خود این برنامه هم مدعی تبدیل دینامیک به بیسیک هست.

بنده به دلیل شرایطی که دارم و به دلیل ریسک هایی که در تبدیل به بیسیک وجود دارد قصد تغییر دینامیک به بیسیک ندارم ، چون هارد شدیدا پر است و نرم افزار های تبدیل برای عملکرد مناسب به فضای کافی نیازمندند و تضمینی هم ارائه نمی کنند و نیز دیتا ها رو اصلا نمیشه روش ریسک کرد ،

حقیقتش این مورد در ارتباط با مساله ای است که قبلا در اینجا طرح کرده بودم
    بنده از اول هارد رو بیسیک گرفته بودم و بعدا در طی مراحلی و مسائلی که پیش آمد نمی دونم کی و چطور دینامیک شده
    با همه ی این تفاسیر بنده به دنبال برنامه ای برای پارتیشن بندی با قابلیت ذکر شده در دیسکهای دینامیک هستم
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

2. 5 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)