نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض پاسخ : نصب اتوماتیک و مخفی برنامه The KMPlayer 3.8.0.122

منظور بنده از مباحث این تاپیک صرفا" آشنا کردن کاربران با روش های مختلف کار با برنامه هاست.
    مطالب اشاره شده در این مبحث را با مختصر تغییراتی میتوانید با برنامه های دیگر هم انجام دهید.
    هیچوقت خودتان را مقید به استفاده از یک برنامه یا یک روش کار نکنید.
    هر روشی کاربرد های مخصوص خودش را دارد . هر روشی معایب و محاسنی دارد. و راه درست این است که کاربر
    روش های مختلف را یاد بگیرد و تجربه کند و بعد بر اساس نیاز های خودش یکی از این روش ها را بکار بگیرد.

اوقات زیادی پیش می آید که روش یا روش هائی در موارد مخصوص نمیتوانند درست پاسخگو باشند و در این مواقع است
    که فقط در صورتیکه انواع روش ها را یاد گرفته باشید خواهید توانست از پس کار بربیائید.

در روش گفته شده در پست های قبلی با چگونگی اتوماتیک و سایلنت کردن نصب ک برنامه با استفاده از برنامه خوب
    WinRAR آشنا شدیم.همه چیز در روش بالا خوب است ولی این روش یکی از اشکالاتش این است که هر کاربری
    براحتی میتواند بفهمد که ما چکار کرده ایم.
    مواردی پیش می آید که ما نمیخواهیم کاربران از چگونگی کار ما آگاه شوند. در این موارد لازم است که از روش های
    دیگری برای کارمان استفاده کنیم که من یک روش را در سطور زیر توضیح میدهم:

مراحل کار
    ===================

من فرض میکنم که شما پوشه D:\00 را درست کرده و آیکن مورد نظرتان را با نام mcs.ico درون آن قرار داده اید.
    1. برای مثال این تاپیک گفتیم که نیاز داریم که پوشه The KMPlayer و محتویاتش را در پوشه D:\00 داشته باشیم. در
    پست های قبلی دو روش برای بدست آوردن محتویات پوشه مورد نظر را یاد گرفتیم و در این بخش با روش دیگری این
    پوشه و محتویاتش را بدست می آوریم . اگر برنامه zip-7 در سیستمتان نصب باشد بصورت زیر عمل کنید:
    روی فایل نصب The KMPlayer 3.8.exe کلیک راست کرده و از منوی باز شده در قسمت zip-7 روی گزینه
    Extract to The KMPlayer 3.8 کلیک کنید.
    چند لحظه بعد پوشه ای با نام The KMPlayer 3.8 در دایرکتوری جاری ایجاد خواهد شد که تمام فایل های لازم در
    در داخلش موجودند.
    از داخل این پوشه ، پوشه PLUGINSDIR $ را حذف کنید سپس پوشه The KMPlayer 3.8 را به The KMPlayer تغییر
    نام داده و آن را داخل پوشه D:\00 قرار دهید.

2. فایل پیوست را دانلود و آن را پس از درآوردن از فشردگی درون پوشه D:\00 قرار دهید.

3. حالا اگر برنامه رایگان NSIS در سیستمتان نصب باشد میتوانید بطریق زیر عمل کنید:

درون پوشه D:\00 روی فایل The KMPlayer.nsi کلیک راست کرده و روی گزینه Compile NSIS Script کلیک کنید.

چند لحظه بعد فایلی بنام The KMPlayer.exe در همی دایرکتوری درست خواهد شد.
    اگر این فایل را اجرا کنید بعد از ده دوازده ثانیه خواهید دید که برنامه اتوماتیک و مخفیانه نصب شد و نیز شورت کات هائی
    در دسکتاپ و منوی استارت و نیز قسمت Quick Lunck ایجاد شدند.

سوالات خود را مطرح فرمائید

در جلسه بعدی روشی متفاوت را یاد خواهیم گرفت

=======================
    بعدا" اضافه شد
    =======================

متاسفانه هر چند بار تلاش کردم نتوانستم یک فایل فشرده 360 بایتی را آپلود کنم لذا برای فایل مورد نظر بطریق زیر عمل کنید:

برنامه notepad را باز کرده و متن زیر را داخل آن تایپ کرده و سپس آن را با نام The KMPlayer.nsi درون پوشه D:\00 ذخیره کنید

کد:
    SetCompressor ZLIB
    OutFile "The KMPlayer.exe"
    InstallDir "$PROGRAMFILES"
    Icon "mcs.ico"
    SilentInstall silent
    AutoCloseWindow true
    XPStyle on
    ShowInstDetails hide

Section  main
      SetOutPath "$INSTDIR"
      SetOverwrite on

File /r "D:\00\The KMPlayer"
      CreateShortCut "$SMPROGRAMS\The KMPlayer.lnk" "$INSTDIR\The KMPlayer\KMPlayer.exe"
      CreateShortCut "$DESKTOP\The KMPlayer.lnk" "$INSTDIR\The KMPlayer\KMPlayer.exe"
      CreateShortCut "$QUICKLAUNCH\The KMPlayer.lnk" "$INSTDIR\The KMPlayer\KMPlayer.exe"
    SectionEnd

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 5 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)