صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: مشکل با یک بدافزار گروگان گیر جدید؟؟؟

عضو سایت
    گر بخود ایی بخدایی رسی بخودا
    تشکر تشکر کرده 
    1,487
    تشکر تشکر شده 
    634
    تشکر شده در
    140 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    1504
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    سلام
    ممنون اما من اگر مثل شما فکر می کردم و سریعا تسلیم می شدم اصلا نمی تونستم اون عکس ها رو هم بر گردونم
    و حرف شما رو قبول ندارم که نمی شود کاری کرد و هیچ راهی نداره

شما گفتید من نباید ویندوز عوض می کردم بفرمایید اگر راهکاری سراغ دارید بگویید چون مطمئنا به درد افراد دیگری خواهد خورد؟؟؟
    به آنتی ویروس هم اجازه ندهیم ویروس را پاک کند پس بفرمایید چه کار کنیم؟؟؟
    منتظر باشیم تا اطلاعات بیشتری کد شوند!!!
    در زمانی هم که این بد افزار بر روی ویندوز است ما باز به بیشتر اطلاعات دسترسی نداریم

همان جور که اطلاعات کد شده پس همان جور هم می شود دی کد کرد باید منتظر افراد کاردان در این ضمینه بود

مثلا از لینک زیر می توانید برنامه ایی دانلود کنید که پسوند های محدودی را ساپورت می کند و می تواند اطلاعات را دی کد کند و شخص مورد نظر دارد کم کم این پسوند ها را گسترش می دهد!
    https://www.dropbox.com/s/5ns1hgchep...torBit_Fix.zip

اگر اطلاعات مهم نبود هارد رو فرمت می کردم قبلا هم گفته بودم که این سیستم برای من نیست برای یک از آشنایان است آنتی ویروس هم یادم نیست داشت یا نه !!!
    خود بنده بشخصه از ناد 32 استفاده می کنم و کاملا راضی هستم البته کمتر از آنتی ویروس استفاده می کنم !

در هر صورت ممنونم
    من ازت تعجب کردم ...شما که از فرهاد کنجکاو کنجکاوتری چطور در اینمورد دنبال قضیه رو نگرفتی ! محمود جان بد افزار دو تا کلید میسازه که یکی در کامپیوتر و دیگری را روی یک سرور میفرستد و از رمزنگاری 2048 بیتی استفاده میکند ... برای دیکد هر دو کد را ما لازم داریم حالا شما وقتی مخرب را از روی کامپیوترت پاکسازی میکنی یکی از این کلیدها هم از بین میره و برای همین به هیچ عنوان کسی نمیتواند به بازگردانی فایلهایتان کمک کند ... تازه این دو کلید برای هر کامپیوتری اختصاصی ساخته میشوند ... در انتها میتوانید ده میلیارد سال برا باز کردن کد کامپیوترت صبر کنی یا نویسنده ی بد افزار را پیدا کنی و بحسابش برسی ! بهترین را ه پولی را که ازت طلب میکنند تقدیم فرمایی ! ( وقتی میگن بکاپ داشته باشید برای همچین مواقعی است )

2. 4 کاربر مقابل از fg54 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

پیش فرض پاسخ : مشکل با یک بدافزار گروگان گیر جدید؟؟؟

سلام
    پس از مدتی به یکی از لینک هایی که در پست شماره 3 گذاشتم سری زدم تا شاید بتوانم کاری انجام دهم و فایل های خراب شده را بازگردانم که موفق شدم و فایل های عکس را چک کردم و نرم افزار درست کار کرد و فایل ها خدا رو شکر درست شدند(دوست عزیز fg54 قابل توجه شماکه گفتید "به هیچ عنوان کسی نمیتواند به بازگردانی فایلهایتان کمک کند")
    اگر کسی دچار این بد افزار شده است به لینک زیر رفته و نرم افزار گفته شده را دانلود و تست نمایید

Anti-CryptorBit

موفق و پیروز باشید

تشکر از استاد گرامی و fg54 و که در این تاپیک شرکت کردند

1374524712291

4. 3 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)