سلام العلکیم
حاجی اجرت با امام حسین(ع) دعا می کنم قسمتت بشه هر چه زودتر بری کربلا .
فتبارک الله
سلام العلکیم
حاجی اجرت با امام حسین(ع) دعا می کنم قسمتت بشه هر چه زودتر بری کربلا .
فتبارک الله
در بحث های قبلی توضیح دادم که این کار در همه کامپیوتر ها اجرا نشده و فقط در بعضی از کامپیوتر ها قابل اجراست.
انجام اینکار ، بنوعی ورود به حریم شخصی افراد است
در این تاپیک ، قصد یاد دادن و ترویج اعمال اینگونه نیست بلکه میخواهیم روش ها را یاد بگیریم تا آمادگی لازم را در مقابل
مشکلات مختلف داشته باشیم و پیش بینی های لازم را انجام داده باشیم.
بهر حال اول بگوئید چه چیزی را میخواهید از سیستم به فلاش و یا برعکس کپی کنید تا من دستور مربوطه را توضیح دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
با سلام
برنامه نویس ایرانیمون محسن رازانی قبلاً نرم افزاری نوشتن که هنوزم مثل این که داره دانلود و فروخته میشه به قیمت 6000 هزارتومان اون زمان ها که خیلی صدا کرد در سایت های ایرانی و خارجی اما انگار محیط برنامه ارتقاء پیدا کرده و از حالت رایگان تبدیل به پولی شده
حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me
کپی کردن محتویات فلاشی که به کامپیوتر وصل شده (و خیلی کار های دیگر) ،براحتی توسط چند دستور هم قابل
انجام هست.
بنابر این نیازی به پرکردن جیب افراد سود جو نیست.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام علیکم فتبارک الله
برادر من برنامه را پیدا کردم البته در یک سایت دیگر لینکش را می گذارم
انجمن تخصصی کامپیوتر
رایگان بود کارایی هم خیلی داشت.
و رحمت الله و برکاته
من از عزیزان گلایه دارم
ما در این بخش از انجمن آموزش های مختلفی گذاشته و درحد توان سعی میکنیم اعضای انجمن را با روش های
مختلف کار با کامپیوتر آشنا کنیم.
یکی از اهداف این آموزش ها این است که کاربران جوان با یادگیری مسائل اقدام به ساخت بکنند.
چرا ما باید بیشتر مصرف کننده باشیم تا سازنده؟
چرا همت نمیکنیم که خودمان بسازیم؟
ما چه چیزمان از بیگانگان کمتر است ؟
برای مثال در رابطه با مبحث این تاپیک چرا فکر نکرده و سعی نمیکنید خودتان نیازتان را برآورده سازید ؟
من در پیوست فایلی را قرار داده ام که اگر آن را بعد از وصل شدن فلاش به کامپیوتر اجرا کنید ، تمام محتویات فلاش
را بطور اتوماتیک در پوشه ای بنام Backup در درایو D کپی خواهد کرد.
من فقط دستورات ساده بکار برده ام در نتیجه انجام اینکار عادی صورت گرفته و مخفیانه نخواهد بود ولی با مختصر
تغییرات تمام این اعمال و خیلی کار های دیگر میتواند مخفیانه و اتوماتیک انجام شود.
[SIGPIC][/SIGPIC]
حاج آقا سلام عليکم و رحمت الله و البرکاته و الفيوضات و المغفرات!!!
سلام علیکم فتبارک الله
برادر .....
.
.
و رحمت الله و برکاته
من از عزیزان گلایه دارم
ما در این بخش از انجمن آموزش های مختلفی گذاشته و درحد توان سعی میکنیم اعضای انجمن را با روش های
مختلف کار با کامپیوتر آشنا کنیم.
یکی از اهداف این آموزش ها این است که کاربران جوان با یادگیری مسائل اقدام به ساخت بکنند.
چرا ما باید بیشتر مصرف کننده باشیم تا سازنده؟
چرا همت نمیکنیم که خودمان بسازیم؟
ما چه چیزمان از بیگانگان کمتر است ؟
برای مثال در رابطه با مبحث این تاپیک چرا فکر نکرده و سعی نمیکنید خودتان نیازتان را برآورده سازید ؟
من در پیوست فایلی را قرار داده ام که اگر آن را بعد از وصل شدن فلاش به کامپیوتر اجرا کنید ، تمام محتویات فلاش
را بطور اتوماتیک در پوشه ای بنام Backup در درایو D کپی خواهد کرد.
من فقط دستورات ساده بکار برده ام در نتیجه انجام اینکار عادی صورت گرفته و مخفیانه نخواهد بود ولی با مختصر
تغییرات تمام این اعمال و خیلی کار های دیگر میتواند مخفیانه و اتوماتیک انجام شود.
سلام بر استاد مهربان و شيرين زبانم
حرف دل مارو زديد. کو گوش و جان شنوا؟
کو قدردان و قدرشناس؟
کو مرام و اخلاق؟
يا حق
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
با سلام و درود
استاد شما که انقدر در داس استادید و مهارت دارید
میشه یک آموزش فارسی از مبحث داس که در خیلی جاها بکار میره واسه افرادی چون ما از آن بی اطلاع اند تهیه ببینید ، یا حداقل از دستورات و علائمی و پارامترهایی که در این مبحث استفاده میشه در سر فرصت توضیحاتی بدید
مثال :
%% - ^>NUL`) - /F
بعنوان مثال :
Dir/s
که این S ساب دایرکتورهای زیر مجموعه پوشه را بازدید می کند
در دستورات دیگر این S چه کاربردی دارد
اینم حاصل تراوش ذهن بنده
اینجا کسی نیست یاریم کند | مثل رودها جاریم کند
جسارت بنده را ببخشید
حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)