سلام
بنده خودم یک کاربر مبتدی هستم اما چون یک ویندوز 7 را قبلا روی هارد اکسترنال نصب کرده بودم لذا فقط میخواهم تجربیات خود را به اشتراک گذارم (البته با اجازه استاد "مقصود شیرین زبان" و سایر اساتید و دوستان دیگر)
ببینید فکر نمیکنم هر ویندوزی روی حافظه های خارجی (هارد اکسترنال و فلش مموری و ... ) قابل نصب باشند . البته این گفته من مربوط به دو یا سه سال قبل میشود لذا ممکن است که الان هر ویندوزی نصب شود . برای اینکه ویندوزت با هر سیستمی سازگار باشد باید وابستگی ویندوز را با کمپیوتر از بین ببرید . فکر میکنم که با یک سری دستورات و اسکریپت میشود که این وابستگی را از بین برد .ولی باز میخوام بدونم چنین چیزی میشه؟
این یکی را قبول ندارم . روی ویندوز من (که روی هارد اکسترنال بود) همه چیز نصب میشد .ولی خب تا اونجای که من متوجه شدم یک محدودیت های داره مثل ویندوز نمیشه همه نرم افزاری روش نصب نمیشه
تعدادی از مشکلات ویندوز هفتی که من روی هارد اکسترنال نصب کرده بودم عبارت اند از :
1- سرعت بالا آمدن ویندوز 7 در هارد اکسترنال من حدود 5 دقیقه بود در صورتی که اگر ویندوز 7 را روی هارد اینترنال (داخلی) نصب میکردم سرعت بالا آمدن ویندوز هفت 15 ثانیه بود .
2 - گاهی وقتها در حین بالا آمدن ویندوز 7 سیستم ریستارت میشد (این مشکل واقعا جدی بود . ) و اصلا به آسانی حل نمیشد . گاهی وقتها هارد اکسترنال را از یک پورت usb در می آوردم و به پورت دیگر میزدم و آنوقت ویندوز بالا می آمد . اما همیشه هم جواب نمیداد .
هیچ وقت خودتان را محدود به وبسایتهای فارسی نکنید . حتما مطالتان را به زبان انگلیسی نیز سرچ کنید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)