نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 92

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

حقیقتش از یک طرف با توجه به مواردی که پیش آمد ، اول تصمیم گرفتم که از ادامه این مطلب ( و کلا" آموزش در
    اینترنت ) کناره گرفته و بیخود و بیجهت خودم را درگیر مسائل جنبی نکنم.
    ولی از طرف دیگر با توجه به شوقی که تعدادی از دوستان نسبت به این مطلب داشتند ، دلم نیامد که دل این عزیزان
    از من شکسته شود.

لذا حداقل در رابطه با این تاپیک بر این شدم که از ادامه توضیحات در رابطه با توانائی های grub4dos خودداری کرده ،
    مطلب را کوتاه نموده و با شرح دو مورد مهم ، این تاپیک را بپایان برسانم.

در رابطه با grub4dos مطالب بسیار زیادی در صفحات اینترنت وجود دارد ، یکی از دوستانیکه در یکی از سایت های
    خارجی با هم آشنا شده بودیم نیز ، مطالبی را در رابطه با این برنامه ، ویژگی های آن، و روش های مختلف استفاده
    از آن ، در قالب یک فایل CHM به زبان انگلیسی نوشته که واقعا" (یا حداقل از نظر من) یکی از بهترین نوشته ها در
    مورد این برنامه است که میتوانید این کتاب را با حجم تقریبی 1 مگا بایت از لینک زیر دانلود کنید:

Grub4dos Guide

کلیه فایل هایی را که در رابطه با برنامه grub4dos برای ساخت ایزوی بوتیبل یا فلاش بوتیبل لازم دارید را کنار هم گذاشته
    و با حجم 1.41 مگا بایت در لینک زیر آپلود کردم تا استفاده کنید:

grub

روش درست کردن ایزوی بوتیبل با grub4dos
    ========================

1. فایل فشرده توضیح داده شده در بالا را دانلود کرده ، از فشردگی در آورده و در روت یکی از درایو هایتان قرار دهید.
    (فرضا" خواهید داشت C:\grub )

2. داخل پوشه C:\grub پوشه ای بنام MCS قرار داده ام که شما تمام کارتان با این پوشه خواهد بود.شما باید فایل ها
    و پوشه های برنامه هائی را که میخواهید بوتیبل کنید را داخل این پوشه بگذارید.

3. فایل menu.lst را از داخل پوشه MCS توسط برنامه Notepad باز کرده و دستورات لازم را در رابطه با برنامه ها ئیکه
    درون پوشه گذاشته اید تایپ کرده و ذخیره کنید.
    توضیح اینکه بهتر است فایل menu.lst را بجای Notepad توسط ++ Notepad باز کنید.

4. جالا وارد پوشه C:\grub شده و فایل Make_ISO.bat را اجرا کنید.
    من دستورات لازم را برای ساختن ایزوی بوتیبل درون فایل Make_ISO.bat قرار داده ام.
    پس از اجرای این فایل ، مرحله ساخت ایزوی بوتیبل شروع شده و در پایان کار شما ایزوئی با نام MyGrub.iso در
    داحل پوشه C:\grub خواهید داشت که میتوانید تست و استفاده کنید.

در جلسه بعد روش ساخت فلاش بوتیبل را خواهم گفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 10 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)