درود
خدایی قشنگ همه چیز را بهم پیچوندید ها :دی
از پروتکل ftp بگیر تا فایل های xml و ....
من به دلیل کار مداوم چند ماه گذشته و سرماخوردگی چند روز شدیدا گردنم درد میکنه و زیاد نمیتونم تایپ کنم فقط چند خط سریع میگم و میرم و البته باید بگم شاید بعضی جاها از واژه های درست علمی استفاده نکنم و سعی کنم عامیانه حرف بزنم تا بتونید متوجه بشید
اول xml یا همان eXtensible Markup Language که یک واژه برای فرمت صفحات وب هست و خوب با notepad در صورت ذخیره بر روی سیستم قابل باز شدن هست و اینکه گفتید نرم افزار فایل را با این فرمت میخونه برای اینکه برنامه نویس آدرس فایل ها را در صفحه و یا فایلی با این فرمت ذخیره و خوب به نرم افزار معرفی کرده و نرم افزار دقیقا در حال اجرای دستورات هست و عملا و الزاما حتما قرار نیست نرم افزار براش این فرمت را تعیین کنند وو ممکنه اصلا یک آدرس ساده را براش تعریف کرده باشند ...
بحثی طولانی و اینکه چطور میشه از یک صفحه وب و یا یک نرم افزار آدرسی را که داره دانلود میکنه و یا در اون صفحه وجود داره بحثی طولانی و در جاهای مختلف متفاوت هست ( بحث سورس صفحه وب و یا نرم افزار و ابینکه دریافت مسیر و پیدا کردن اون و حتی گاهی آدرس فایل در یک فایل دیگه در اون صفحه مثلا در فرمت js ( خدایی اینها را جستجو کنید من گردنم داره میترکه ) ممکنه قرار داشته باشه و ...
اما در مورد ftp باید بگم پروتکلی هست برای ارتباط با سرور و برای انتقال فایل و یا دانلود فایل بر روی پورت (معمولا ) 21 و همانطور که گفتن برای دانلود و انتقال نیاز به مشخصات هست ولی اینکه بیایم بگین برای دانلود فایل های ftp حتما نیاز به نرم افزار هست نه و این یک سری تنظیمات هست که باز معمولا بر روی سرورهای ویندوز و وب سرور iis که برای اجازه دانلود دادن فایل ها بر روی سرور انجام میگیره و این فایل ها به جای http://
با ftp://
آغاز شده و معمولا برای فایل های که اکانت هستند و برای دانلود اونها باید پسوورد وارد کرده و اکانت خرید استفاده میشود . معمولا تنظیمات بر روی سرور با filezilla server انجام میگیره و میتونند اکانت هم بفروشند و البته وقتی تعداد اکانت ها زیاد باشه معمولا نرم افزار دچار ایراد میشه که بحث کانفیگ سرور هست و جدا ( بحث طولانی wamp server و بقیه موارد اتصال و کانفیگ برای استفاده از سرور دانلود )...
پ.ن.
فایلهایی که در حالت عادی با نرم افزارهای FTP آپلود میشن بر روی سرور هیچ فرقی با سایر فایل ها ندارند و برای دانلود اونها به طور معمولی عمل میکنیم و تنظیمات برای دانلود FTP:// بحثش جدا هست و لطفا دو موضوع را با هم قاطی نکنید چون بحث دوم بحث جداگانه هست برای دسترسی دادن جداگانه و نه حالت نرمال
شما در نرم افزار IDM به مسیر زیر برید
DOWNLOADS- OPTIONS - sites logins
در اینجا بر روی NEW کلیک کنید و در پنجره باز شده بالا سمت چپ نوشته
HTTP://
که اگر اون تولبار را باز کنید مطمئنا متوجه میشد ...
خوب شما درهم بحث کردید من هم درهم و سرهم سعی کردم سر و ته قضیه را هم بیارم و فکر کنم خودمم پست خودم را بخونم گیج میشم با وجود اینکه تمام موارد را میدانم چه برسه به بقیه
شب خوش
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)