درود
استاد لطف کردید عنوان مطالب رو ذکر کردید و راهکار های مورد نظر رو گفتید این عنوان ها باعث می شوند الگوریتم های مختلفی در ذهن برای انجام یک کار یاد بگیریم .
استاد بنده هم با نظرادواردو جان کاملا موافقم
درود
استاد لطف کردید عنوان مطالب رو ذکر کردید و راهکار های مورد نظر رو گفتید این عنوان ها باعث می شوند الگوریتم های مختلفی در ذهن برای انجام یک کار یاد بگیریم .
استاد بنده هم با نظرادواردو جان کاملا موافقم
در نهایت به ابن نتیجه رسبدم که عنوان ابن تاپیک را عوض کرده و بعد به شرح زیر ادامه بدهیم:
1. در ادامه این تاپیک کد های برنامه Ultraiso را دستکاری خواهیم کرد طوریکه بعد از نصب ، اکتیو هم شده باشد.
و در این رابطه مثال عملی ارایه کرده و برنامه های لازم برای این کار را معرفی خواهم کرد.
2. در رابطه با اتوماتیک نمودن برنامه های دیگر ، هر کدام را در تاپیکی مستقل ادامه خواهیم داد.
==========================
امروزه تعداد زیادی از شرکت های سازنده نرم افزار ، برنامه های خود را با استفاده از کامپایلر رایگان و بسیار کارآمد
بنام Inno Setup کامپایل میکنند.
از جمله این شرکت ها میتوانیم شرکت EZB Systems را نام ببریم که سازنده برنامه Ultraiso و چند برنامه دیگر است.
شما میتوانید این برنامه رایگان را با حجم کمتر از 4.5 مگا بایت از لینک زیر دانلود کنید.
Inno Setup Downloads
تذکر اینکه در این صفحه دو نوع این برنامه را قرار داده اند (ispack-5.5.4.exe و ispack-5.5.4-unicode.exe) که بهتر
است نوع unicode را دانلود نمائید.
نوع پرتابل را هم میتوانید از لینک زیر دریافت کنید:
Inno Setup v5.5.4 Portable
حالا فرضا" ما فایل اوریجینال برنامه Ultraiso را که توسط کامپایلر Inno Setup تبدیل به فایل اجرائی شده را با نام
uiso9_pe.exe دانلود کرده ایم و حالا میخواهیم به کد ها و فایل های این برنامه دسترسی پیدا کنیم که بتوانیم در
آن ها تعییراتی بدهیم.
بعضی برنامه ها ( مثل Universal Extractor و Zip -7 و غیره )میتوانند فایل ها و کد های موجود در فابل های اجرائی
کامپایل شده توسط Inno Setup را استخراج کنند.
برای اینکار روی فایل مربوطه (در این مثال uiso9_pe.exe) کلیک راست کرده و مطابق یکی از دو شکل زیر انتخاب میکنیم.
با این انتخاب ها ، در همان دایرکتوری پوشه ای بنام فایل انتخاب شده درست شده و درون آن فایل ها و کد مریوط یه
برنامه مثل شکل زیر Extract می شود.
اکنون اگر فایل کد موجود در پوشه را با Notepad باز کنید ، کد ها را دیده و مبتوانید تغییر دهید.
برای مثال من این کار را کرده و کد ها را طوری تغییر دادم که برنامه پس از نصب اکتیو هم باشد. و آن را با حجم 2.7
مگا بایت در لینک زیر آپلود کردم.
UltraISO Premium 9.6.1.3016 Activated
یکبار فایل بنده را امتحان کنید و نظراتتان را بدهید تا چگونگی ساخت را توضیح دهم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام استاد من امتحان كردم عالي است اگر در مورد كد هاي مربوطه توضيح دهيد ممنون ميشوم
سلام
انجام دادم، کارِتون عاليه. فقط چرا کادر اجراي فايل Batch يه لحظه ظاهر ميشه؟ آيا ميشه کاري کرد که پنهان باشه؟
ماهر جان، خوشحالم که بازم ميبينمت
سپاس
دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"
دلِ هر ايراني كه براي ايران نميتپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
سلام
با تشکر از استاد عزیز...
استاد می شود در مورد برنامه Inno Setup بیشتر توضیح دهید که دقیقا چکار می کند منظور تان از کامپایل (ترجمه) در اینجا چیست؟؟؟
این نرم افزار آن گونه که من متوجه شدم یک ستاپ ساز است؟!!!
استاد من فایل آپلودی شما را دانلود و نصب کردم نرم افزار بدون هیچ مشکلی نصب و اکتیو شد
اما نصب بر صورت سایلنت نبود بلکه به صورت عادی نرم افزار رو نصب کردم!!!
سلام استاد برای من هم نصب واکتیو شد اما نه بصورت سایلنت بلکه بصورت عادی
بله ، مثالی را که برای آزمایش گذاشتم ، نصب عادی است و منظورم این بود که ببینید چگونه میشود با دسترسی به کد
برنامه ، هم ظاهر نصب را عوض کرد و هم کد ها را طوری تغییر داد که برنامه بعد از نصب ، نیاز به وارد کردن سریال نداشته
و اکتیو باشد.
برنامه Inno Setup و برنامه های مشابه ، بقول دوست ارجمندم Mahm00d یک ستاپ ساز هستند. اینگونه برنامه ها
در اصل کارشان این است که کد های برنامه را از ما می گیرند و سپس این کد ها را تبدیل به فایل اجرائی میکنند.
برای اینکه کامپیوتر (منظور CPU ) قادر نیست کد ها را اجرا کند. و برنامه کد ها را به صورتی تغییر می دهد که CPU
بتواند آن را اجرا کند. این کار را یعنی تبدیل کد های نوشته شده به فایل اجرائی را در اصطلاح کامپیوتر کامپایل کردن
میگویند.
فایل های کامپایل شده (ستاپ) شده توسط هر کامپایل کننده به روش مخصوصی سایلنت میشود. برای مثال فایل اجرائی
کامپایل شده توسط Inno Setup با دستور زیر سایلنت می شود:
یعنی اگر شما یک فایل Batch با محتوای دستور بالا ، در کنار فایل setup.exe قرار داده و اجرا کنید برنامه بصورت سایلنت نصب خواهد شد.کد:"setup.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
[SIGPIC][/SIGPIC]
آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)
پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)
سلام
استادجان، اگه يادتون باشه قبلاً توي مبحث اجراي پشت سرهم دو فايل (برنامه)، يک فايل بچ بنام Start.cmd و يک فايل اجرايي بنام hidcon.exe داشتيم.
الان براي يک پروژه ميخوام ازش استفاده کنم ولي پنجره سياه پنهان نيست! چه بايد کرد؟
فايلهارو پيوست ميکنم
سپاس
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)