از چندین راه مختلف میشود این برنامه را طوری درست کرد که اتوماتیک نصب و اکتیو شده و در همه کامپیوتر ها کار کند.
من در اینجا فقط یک روش را توضیح میدهم که میتواند قابل درک برای همه کاربران از مبتدی تا پیشرفته باشد.
موقعی که برنامه UltraISO را نصب کنیم ، برنامه فایلی بنام UltraISO.exe را داخل پوشه Program Files\UltraISO
قرار می دهد.
اگر ما بتوانیم این فایل را کرک کنیم ، برنامه حتی اگر بنام کسی رجسترش هم نکنیم باز اکتیو عمل خواهد کرد.
بک فایل Patch وجود دارد که میتواند فایل UltraISO.exe این ورژن را با دو تا کلیک کرک کند . این فایل را در پیوست قرار
داده ام (66 کیلو بایت) ، آن را دانلود کرده و و بصورت زیر استفاده کنید (توضیح اینکه من فرض میکنم که شما برنامه
UltraISO را نصب کرده اید):
1 بعد از دانلود فایل پیوست ، آن را از فشردگی در آورده و سپس فایل patch.exe را اجرا کنید. پنجره ای شبیه شکل
زیر ظاهر خواهد شد
2. روی دکمه PATCH کلیک کنید پنجره ای مثل شکل زیر باز خواهد شد که از شما میخواهد نام وارد کنید.
همانطور که می بینید من نام خودم را وارد کرده ام بنابر این شما نام خود را وارد کرده و OK کنید.
3. پنجره ای مثل شکل زیر ظاهر خواهد شد. روی دگمه EXIT کلیک کنید تا بسته شود.
با این کار فایل اصلی UltraISO.exe موجود در پوشه Program Files\UltraISO با نام UltraISO.exe.back در همین پوشه
باقی مانده و فایلی که در حال حاظر با نام UltraISO.exe می بینید فایل کرک شده است که در هر کامپیوتری کار خواهد
کرد.
یعنی در هر کامپیوتر دیگر که این برنامه را نصب کرده و سپس فایل نصب شده UltraISO.exe آن را دیلیت کرده و بجایش
فایل UltraISO.exe که در بالا کرک کردیم را بگذارید ، برنامه اکتیو خواهد شد.
من دیگر چگونگی کار و اتومات کردن کار را به خودتان محول کرده و در جلسه بعدی برنامه دیگری را شروع میکنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)