صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

تذکر قبل از ادامه بحث
    =============
    عزیزانی گلایه میکنند که بین نوشته های من فاصله زیادی می افتد
    دوستان حق دارند ولی باور کنید که برای اطمینان کافی از نوشته هایم ، ساعت ها تست میکنم
    و نتیجه را در چند کامپیوتر مختلف هم آزمایش میکنم تا اگر اشکالاتی پیش بیاید راه کار را عوض کنم
    و در انتها ، امان از این تایپ کردن مطالبی که میخواهم ارسال کنم که واقعا" یک انگشتی تایپ کردن و پیدا کردن تک تک
    حروف ، با چشمانی که با عینک هم درست نمی بینند ، واقعا" زمانبر است

تا اینجا ساده ترین روش را برای اینکه برنامه بطور اتوماتیک نصب شود را دیدیم.این روش کار میکند ولی اشکالاتی هم
    دارد، فرضا" دو اشکال زیر

__ در این مثال لازم داشتیم که یک فایل Batch ساخته و آن را هم در کنار فایل اصلی قرار داده و اجرا کنیم.
    __ موقع اجرای فایل Batch تا پایان کار نصب ، صفحه دستور دیده میشود.

بهر حال این ابتدائی ترین روش کار بوده و مسلما" یک کاربر ماهر از روش های بهتری استفاد میکند.
    من تصمیم ندارم که تمام نکات را توضیح دهم و در رابطه با تمام روش ها صحبت کنم . چون اینکار هم حوصله زیادی
    میخواهد و هم هفته ها زمان خواهد برد که هر دو از حوصله من پیر مرد خارج هستند.
    لذا فقط سعی خواهم کرد که نموداری از مسیر را برایتان ترسیم کنم که با این راهنما میتوانید راحت تر مسیر را طی
    کنید.
    علت انتخاب برنامه UltraISO هم به این خاطر است که می شود با این برنامه به روش های متعددی کار کرد.و بنده
    قصدم بیشتر توضیح این روش ها است. بهر حال برگردیم سراغ بحث اصلی:

تا اینجای کار توانستیم با ابتدائی ترین روش برنامه را بطور اتوماتیک و مخفی نصب کنیم. ولی برنامه فقط نصب شده و
    لازم است اکتیو شود.
    اکنون اگر برنامه را اجرا کنید ، سریال خواهد خواست که شما اگر هر کدام از کد های زیر را وارد کنید برنامه اکتیو خواهد
    شد:
    کد:
    name: Home
    code: 4BA9-0D54-214A-C938

name: Steve Olson
    code: 2BEC-ED28-82BB-95D7

name: Christopher Wydler
    code: 424F-ED23-7C0A-D75B
    ولی قصد ما این است که کاری کنیم که این کد ها هم اتوماتیک وارد شوند. اینجاست که دیگر کار سخت تر میشود
    و از عهده کاربر عادی خارج است.
    موقعیکه ما هر برنامه غیر رایگان را اجرا میکنیم ، اولین کاری که این برنامه انجام میدهد این است که اول تست میکند
    که ببیند آیا ما کد های برنامه را داده و آن را اکتیو کرده ایم یا نه.
    وقتی ما کد این برنامه (و یا کد هر برنامه دیگری ) را وارد میکنیم ، برنامه کد را از ما گرفته و آن را در جائی نگهداری
    میکند. و موقعیکه آن را اجرا میکنیم ، برنامه اول به آن جا نگاه میکند و وقتی می بیند کد داده شده ، کامل اجرا میشود.

نکته مهمی که اینجا وجود دارد این است که برنامه کد گرفته شده از ما را بهمان صورتیکه از ما گرفته نگهداری نمیکند
    بعضی از برنامه ها کد گرفته شده از ما را به فایلی با نام مخصوص تبدیل کرده و آن را در دایرکتوری نصب و یا در پوشه
    ویندوز و یا در یکی از پوشه های پروفایل ها و یا ... غیره و غیره نگهداری میکنند.
    و بعضی دیگر کار ساده تری کرده و کد ها را داخل رجستری ویندوز نگهداری میکنند.
    فرضا" برنامه UltraISO کد گرفته شده از کار بر را در داخل رجستری ذخیره میکند.

برای مثال در برنامه مورد بحث اگر ما کد اولی از سه تا کدی را که بالا اشاره کردم وارد کنیم ، برنامه آن را بصورت زیر
    در رجستری یادداشت خواهد کرد:

کد:
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_USERS\S-1-5-21-861567501-764733703-839522115-500\Software\EasyBoot Systems\UltraISO\5.0]
    "Registration"="efda93b48afbc3d0e9a9e6ccf986c5dc"
    "UserName"="Home"
    با کمی دقت به کد های زیر ،متوجه خواهید شد که ما کد موجود در سطر اول را وارد کرده ایم ولی برنامه آن را بصورت
    نشان داده شده در سطر دوم زیر ، ذخیره کرده است:

کد:
    4BA9-0D54-214A-C938
    efda93b48afbc3d0e9a9e6ccf986c5dc
    یعنی برنامه کد گرفته شده از ما را دوباره کدبندی کرده و بصورت دیگری ذخیره کرده است.

بنا به توضیحات بالا ، بنطر می آید که اگر ما یک فایل رجستری فرضا" با نام KEY.reg با متن زیر درست کنیم:

کد:
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_USERS\S-1-5-21-861567501-764733703-839522115-500\Software\EasyBoot Systems\UltraISO\5.0]
    "Registration"="efda93b48afbc3d0e9a9e6ccf986c5dc"
    "UserName"="Home"
    و این فایل را هم در کنار دو تا فایل قبلی که در جلسه قبل گفتم ( یعنی فایل های uiso9_pe.exe و فایل Batch فرضا"
    Run.cmd ) قرار داده و سپس فایل Batch را باز کرده و محتوایش را بصورت زیر تغییر دهیم :

کد:
    @Echo off

"uiso9_pe.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
    REGEDIT.EXE /s KEY.reg
    با اجرای فایل بالا ، برنامه هم اتوماتیک نصب و هم اکتیو خواهد شد.

جواب این سوال هم آره است و هم نه
    آره است چون اگر این کار را در کامپیوتری انجام دهید که تست قبلی را هم انجام داده بودید ، کار خواهد کرد.
    و جواب نه است چون در همه کامپیوتر های دیگر کار نخواهد کرد.

تست کنید تا بیشتر صحبت کنیم
    در جلسه بعد سعی میکنم فقط یک نمونه از ساخت نهائی از برنامه UltraISO را توضبح داده و برویم سراغ یک برنامه
    دیگر ، البته اگر دوست داشته باشید.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

خیلی ممنون استاد وخیلی خوشحال میشم که شما درس رو ادامه بدید تا هر کجایی که حوصله اش رو داشته باشید وما هم از دانسته ها ی شما کمال استفاده رو ببریم

4. 4 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    با خدایی پادشاهی می کنی بی خدایی هر چه خواهی می کنی
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Magsoud نمایش پست ها
    توضیحات:=========قبل از ادامه مطلب لازم میدانم که نکاتی را گوشزد کنم و آن اینکه :از یک طرف ،سازنده یک برنامه پولی ، برای اینکه کد برنامه براحتی توسط دیگران قابل دستیابی نباشد ، ترفند های مختلفی را بکار می برد، از طرف دیگر عملا" می بینیم که هنوز از ارایه یک برنامه چند روز نگذشته ، راه دستیابی به کد آن شناسائی میشود.نتیجه این میشود که سازنده وقتی می بیند که برنامه اش کرک شده و دیگر سود رسانی کافی ندارد ،فورا" تغییرات مختصری در برنامه اش انجام داده و نیز نوع کد بندی لو رفته را عوض کرده و از ترفند جدید تری برای آن استفاده کردهو آن را با عنوان ورژن جدیدتر ( و ظاهرا" قویتر) ارایه میدهد.بنا به مراتب بالا ، وقتی برنامه ای را که فعلا" موجود است به روشی کرک کنیم ، احتمال دارد که این روش در ورژنهای بعدی این برنامه عملی نباشد. بنابر این شما هم باید تجربیات خود را در رابطه با این موارد بیشتر کنید تا بتوانیدهمیشه یا حداقل اکثر مواقع موفق باشید. مثال اول: اتومات کردن برنامه UltraISO Premium===========================من آخرین ورژن فعلی این برنامه یعنی UltraISO Premium 9.6.0.3000 را که معلوم است فقط مدت محدودی کار خواهد کرد را از سایت سازنده ، با حجم 4.03 مگا بایت دانلود کردم. و بعد از اینکه در آن تغییراتی دادم در انتها فایلی دارم که فقط 2.37 مگا بایت حجم داشته و بعد از اجرا در عرض چند ثانیه بطور اتوماتیک و مخفیانه ، هم نصب شده و هم بنام من رجستر میگردد.فعلا" فایل نهائی ساخته شده را از لینک زیر دانلود و تست کرده و نظرات خود را اعلام کنید ،تا بعدا" در مورد چگونگی ساخت صحبت کنیمU96
    با سلام و دروداستاد کارتون عالیه فقطکیجن این نسخه ازکجا اومده که به به نام استاد رجیستر شدهدرایو مجازی نمیسازهبه راست کلیک اضافه نمیشهاینم نسخه کامل نظرات را اعلام کنید Download EZB Systems UltraISO 9.6.0.3000 Premium Edition.rar
    فایل های پیوست شده
    حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me

6. 5 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

از چندین راه مختلف میشود این برنامه را طوری درست کرد که اتوماتیک نصب و اکتیو شده و در همه کامپیوتر ها کار کند.
    من در اینجا فقط یک روش را توضیح میدهم که میتواند قابل درک برای همه کاربران از مبتدی تا پیشرفته باشد.

موقعی که برنامه UltraISO را نصب کنیم ، برنامه فایلی بنام UltraISO.exe را داخل پوشه Program Files\UltraISO
    قرار می دهد.
    اگر ما بتوانیم این فایل را کرک کنیم ، برنامه حتی اگر بنام کسی رجسترش هم نکنیم باز اکتیو عمل خواهد کرد.
    بک فایل Patch وجود دارد که میتواند فایل UltraISO.exe این ورژن را با دو تا کلیک کرک کند . این فایل را در پیوست قرار
    داده ام (66 کیلو بایت) ، آن را دانلود کرده و و بصورت زیر استفاده کنید (توضیح اینکه من فرض میکنم که شما برنامه
    UltraISO را نصب کرده اید):

1 بعد از دانلود فایل پیوست ، آن را از فشردگی در آورده و سپس فایل patch.exe را اجرا کنید. پنجره ای شبیه شکل
    زیر ظاهر خواهد شد

kr04aw9gaw1fbgqk8ynv

2. روی دکمه PATCH کلیک کنید پنجره ای مثل شکل زیر باز خواهد شد که از شما میخواهد نام وارد کنید.

2pavybly7av7961k8fxe

همانطور که می بینید من نام خودم را وارد کرده ام بنابر این شما نام خود را وارد کرده و OK کنید.

3. پنجره ای مثل شکل زیر ظاهر خواهد شد. روی دگمه EXIT کلیک کنید تا بسته شود.

7acvjs5o4ymf69pu4auw

با این کار فایل اصلی UltraISO.exe موجود در پوشه Program Files\UltraISO با نام UltraISO.exe.back در همین پوشه
    باقی مانده و فایلی که در حال حاظر با نام UltraISO.exe می بینید فایل کرک شده است که در هر کامپیوتری کار خواهد
    کرد.

یعنی در هر کامپیوتر دیگر که این برنامه را نصب کرده و سپس فایل نصب شده UltraISO.exe آن را دیلیت کرده و بجایش
    فایل UltraISO.exe که در بالا کرک کردیم را بگذارید ، برنامه اکتیو خواهد شد.

من دیگر چگونگی کار و اتومات کردن کار را به خودتان محول کرده و در جلسه بعدی برنامه دیگری را شروع میکنیم.
    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: rar patch.rar (60.6 کیلو بایت)

این فایل 8 بار دانلود شده است .

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Magsoud نمایش پست ها
    ......
    یعنی در هر کامپیوتر دیگر که این برنامه را نصب کرده و سپس فایل نصب شده UltraISO.exe آن را دیلیت کرده و بجایش
    فایل UltraISO.exe که در بالا کرک کردیم را بگذارید ، برنامه اکتیو خواهد شد.

من دیگر چگونگی کار و اتومات کردن کار را به خودتان محول کرده و در جلسه بعدی برنامه دیگری را شروع میکنیم.
    سلام
    استاد من پچ شما را به برنامه ی Universal Silent Switch Finder دادم تا دستور سایلنت نصب کردن آن را بده اما ارور داد...

استاد برای نصب اتومات و کرک فکر کنم باید فایل UltraISO.exe ساخته شده را باید پس از نصب UltraISO با استفاده از دستورات خط فرمان در مسیر نصب کپی کنیم ؟!!!
    استاد لطف کنید دستور لازم را بگویید...

راستی استاد چگونه می توانیم طوری عمل کنیم که صفحه ی دستور نمایش داده نشود؟؟؟
    فکر کنم باید منتظر مثال های بعدی شما باشیم

تشکر...
    1374524712291

10. 5 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    ...
    استاد برای نصب اتومات و کرک فکر کنم باید فایل UltraISO.exe ساخته شده را باید پس از نصب UltraISO با استفاده از دستورات خط فرمان در مسیر نصب کپی کنیم ؟!!!
    ....چگونه می توانیم طوری عمل کنیم که صفحه ی دستور نمایش داده نشود؟؟؟
    محمود جان :
    1. می ترسم ادامه بحث در مورد Ultraiso و چگونگی کار با آن برای اکثریت خسته کننده باشد لذا ترجیح میدهم
    که ادامه ندهم مگر اینکه اعضا خواستار مطلب باشند. چون اگر بخواهم ادامه دهم ، مجبورم مطالب دیگری را عنوان
    کنم که بهر حال زمانبر خواهد بود.

2. برای مخفی کردن صفحه خط فرمان نیز چندین روش وجود دارد که باز هر کدام دنیائی مطلب گفتنی دارد.

بهر حال نمیدانم چکار کنم. منتظر نظر اعضا میمانم

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 6 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

استاد هر طور صلاح میدونید ادامه بدید هر چی از شما یاد بگیریم به نفع خودمونه و من به شخصه هر چی رو شما حتی یک سطر هم باشه به عنوان یک درس اموزنده قبول دارم وخوشحال میشم از اطلاعات شما استفاده کنم

14. 4 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

سلام
    استاد من هم با این نظر سهند جان موافقم که هر جور شما صلاح می دانید عمل کنید

استاد گفتید مطالب دیگر را باید عنوان کنید که زمان بر است ...
    می توانید فقط عنوان این مطالب را بگویید؟!
    و ادامه مبحث رو با نرم افزار های دیگر توضیح دهید

استاد در مورد دستورات batch file ها قبلا در یکی از انجمن ها توضیحاتی داشتید اگر بکاپی از آن دارید در این انجمن هم قرار دهید

1374524712291

16. 4 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    ... گفتید مطالب دیگر را باید عنوان کنید که زمان بر است ...
    می توانید فقط عنوان این مطالب را بگویید؟!..
    محمود جان ، برای مثال چندین نوع میتوانیم یک فایل اجرائی درست کنیم که بتواند برنامه Ultraiso را اتوماتیک و مخفی
    نصب و اکتیو کند که حداقل پنج شش نوع را میتوانم توضیح دهم که مسلما" هر کدام یک جلسه آموزشی میشود

از طرف دیگر میتوانیم کد های داخل خود برنامه Ultraiso را درآورده و طوری تغییر دهیم که خود برنامه پس از نصب اکتیو باشد.
    که خود این هم چند جلسه میشود
    و برای هر روش هم اجبارا" باید برنامه های ویژه ای را معرفی و توضیح دهم که باز زمانبر است.
    ووو.......... در نتیجه ادامه دادن این طریق زمان بسیار زیادی را خواهد برد و احتمالا" باعث خستگی کاربران خواهد شد.

و نهایت اینکه با ادامه این روش ، کمتر خواهم توانست بقیه سوالات را پاسخ دهم
    بهر حال هر جور که مایلید بفرمائید تا ادامه دهم.

[SIGPIC][/SIGPIC]

18. 4 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13719
    Array

سلام

ضمن تقدير و تشکر از همه دوستان نازنينم، بنده خيلي مايلم استاد فرمان آموزش اين مورد‌رو خودشون در دست بگيرند و اونچه که در حد و توانايي ما هست (البته با درنظر گرفتن وقت و حوصله استاد) برامون مطرح کنند.

بازم از همه و بويژه استاد خودم سپاسگزارم
    دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

20. 4 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)