مواد لازم

1- 4 ماهی قزل آلا تازه

2- 2 عدد لیمو

3- جعفری تازه خرد شده

4- نمک و فلفل برای طعم و مزه

5- 4 قاشق غذاخوری کره

242307 631


طرز تهیه


مرحله 1

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .

242303 196

242304 608

مرحله 2

هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود

242305 368

242306 233
مرحله 3

و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .نوش جان