fo1904

آماده سازی: 30 دقیقه

مواد لازم : برای 3 نفر
پنیر خامه (نرم شده) 680 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده) 450 گرم
پیاز کوچک - خرد شده 1 عدد
سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری
جعفری (خرد شده) 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 قاشق چای خوری
زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته 8 عدد
بیسکوییت به مقدار لازم


طرز تهیه :
داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید.
مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید.

داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.