نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

توضیحات:
    =========

قبل از ادامه مطلب لازم میدانم که نکاتی را گوشزد کنم و آن اینکه :

از یک طرف ،سازنده یک برنامه پولی ، برای اینکه کد برنامه براحتی توسط دیگران قابل دستیابی نباشد ، ترفند های
    مختلفی را بکار می برد، از طرف دیگر عملا" می بینیم که هنوز از ارایه یک برنامه چند روز نگذشته ، راه دستیابی به
    کد آن شناسائی میشود.
    نتیجه این میشود که سازنده وقتی می بیند که برنامه اش کرک شده و دیگر سود رسانی کافی ندارد ،فورا" تغییرات
    مختصری در برنامه اش انجام داده و نیز نوع کد بندی لو رفته را عوض کرده و از ترفند جدید تری برای آن استفاده کرده
    و آن را با عنوان ورژن جدیدتر ( و ظاهرا" قویتر) ارایه میدهد.

بنا به مراتب بالا ، وقتی برنامه ای را که فعلا" موجود است به روشی کرک کنیم ، احتمال دارد که این روش در ورژن
    های بعدی این برنامه عملی نباشد. بنابر این شما هم باید تجربیات خود را در رابطه با این موارد بیشتر کنید تا بتوانید
    همیشه یا حداقل اکثر مواقع موفق باشید.

مثال اول: اتومات کردن برنامه UltraISO Premium
    ===========================
    من آخرین ورژن فعلی این برنامه یعنی UltraISO Premium 9.6.0.3000 را که معلوم است فقط مدت محدودی کار
    خواهد کرد را از سایت سازنده ، با حجم 4.03 مگا بایت دانلود کردم.
    و بعد از اینکه در آن تغییراتی دادم در انتها فایلی دارم که فقط 2.37 مگا بایت حجم داشته و بعد از اجرا در عرض چند
    ثانیه بطور اتوماتیک و مخفیانه ، هم نصب شده و هم بنام من رجستر میگردد.

در رابطه با چگونگی اتومات کردن برنامه درسطور بعدی توضیحات کافی خواهم داد ولی اینکه چرا حجم فایل نهائی
    با وجود اضافه کردن کد ها ،خیلی کمتر (حدود نصف فایل اوریجینال) شده ، مربوط به بحث این تاپیک نبوده و مختصرا"
    به این دلیل است که فایل اوریجینال در داخل خود ، کد های مربوط به کار کردن با 42 زبان مختلف را دارد که بنده از
    داخل آن ، همه زبان های دیگر و کد های مربوطه را بجز زبان های انگلیسی و فارسی حذف کرده ام.

نکته آخر اینکه برای اینکه کاربران بهتر با چگونگی کار آشنا شوند ، من اول از روش های عادی استفاده کرده و مرحله
    به مرحله جلو رفته و روش های بهتر را هم توضیح خواهم داد.

فعلا" فایل نهائی ساخته شده را از لینک زیر دانلود و تست کرده و نظرات خود را اعلام کنید ،تا بعدا" در مورد چگونگی
    ساخت صحبت کنیم
    U96

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)