«پنیر خامهای با پستو» در واقع یک پیش غذای ایتالیایی است اما شما میتوانید از آن به عنوان غذای به اصطلاح خودمان «حاضری» هم استفاده کنید و در وعده شام که بهتر است غذا سبک باشد میل فرمایید. این دستور تهیه برای چهار نفر است.
مواد اولیه
۱- پنیر خامهای……………………… ۵۰۰ گرم
۲- گشنیز/ جعفری/ ریحان………….. نصف پیمانه
۳- فلفل دلمه متوسط………………. ۱ عدد
۴- پستو…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
۵- پنیر پارمسان رنده شده………… ۲-۳ قاشق غذاخوری
گام ۱
از فروشگاهها میتوان پستوی آماده خرید و در این غذا استفاده کرد.
گام ۲
ابتدا پنیر خامه ای و پستو را با هم مخلوط کنید
گام ۳
فلفل دلمه را خرد کنید. اگر می خواهید اردور شما رنگارنگ شود می توانید از فلفلهای دلمهای رنگی استفاده کنید.
گام ۴
سپس به مواد قبلی اضافه کنید
گام ۵
پنیر پارمسان را اضافه و با مواد قبلی مخلوط کنید.
گام ۶
برای تزئین یک کاسه برداشته، ته آن را کیسه فریزر بگذارید
گام ۷
مواد را به صورت فشرده داخل آن بریزید
گام ۸
به کمک قاشق وسط آن حفرهای ایجاد کنید
گام ۹
مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از ۳ ساعت آن را برگردانید.
گام ۱۰
جعفری، گشنیز و ریحان تازه (و در صورت موجود نبودن یکی از آنها) را خرد کنید
گام ۱۲
مقداری دیگر فلفل دلمه را خرد کنید
گام ۱۳
و مانند شکل روی پنیر بریزید
گام ۱۴
شام حاضری شما آماده است. همراه با نان یا حتی بیسکوئیت میل کنید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)