«پنیر خامه‌ای با پستو» در واقع یک پیش غذای ایتالیایی است اما شما می‌توانید از آن به عنوان غذای به اصطلاح خودمان «حاضری» هم استفاده کنید و در وعده شام که بهتر است غذا سبک باشد میل فرمایید. این دستور تهیه برای چهار نفر است.

مواد اولیه

۱- پنیر خامه‌ای……………………… ۵۰۰ گرم
۲- گشنیز/ جعفری/ ریحان………….. نصف پیمانه
۳- فلفل دلمه متوسط………………. ۱ عدد
۴- پستو…………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
۵- پنیر پارمسان رنده شده………… ۲-۳ قاشق غذاخوری






گام ۱

از فروشگاهها می‌توان پستوی آماده خرید و در این غذا استفاده کرد.





گام ۲

ابتدا پنیر خامه ای و پستو را با هم مخلوط کنید





گام ۳

فلفل دلمه را خرد کنید. اگر می خواهید اردور شما رنگارنگ شود می توانید از فلفلهای دلمه‌ای رنگی استفاده کنید.





گام ۴

سپس به مواد قبلی اضافه کنید





گام ۵

پنیر پارمسان را اضافه و با مواد قبلی مخلوط کنید.





گام ۶

برای تزئین یک کاسه برداشته،‌ ته آن را کیسه فریزر بگذارید





گام ۷

مواد را به صورت فشرده داخل آن بریزید





گام ۸

به کمک قاشق وسط آن حفره‌ای ایجاد کنید





گام ۹

مواد را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از ۳ ساعت آن را برگردانید.





گام ۱۰

جعفری، گشنیز و ریحان تازه (و در صورت موجود نبودن یکی از آنها) را خرد کنید





گام ۱۲

مقداری دیگر فلفل دلمه را خرد کنید






گام ۱۳

و مانند شکل روی پنیر بریزید





گام ۱۴

شام حاضری شما آماده است. همراه با نان یا حتی بیسکوئیت میل کنید