نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

یک نکته
    ----------

در جلسه قبل اشاره کردم که با نصب ویندوز 7 ، فایل DISM.exe در پوشه sysyem32 نصب میشود.در اینجا توضیحا"
    اضافه میکنم که در ویندوز های 8 و 8.1 هم همینگونه است و با نصب این ویندوز ها ، ما فایل مورد نظر را خواهیم
    داشت.
    نکته قابل ذکر این است که من نمیدانم آیا فایل DISM.exe موجود در ویندوز های 8 و 8.1 با فایل DISM.exe موجود
    در ویندوز 7 فرق دارند یا نه. چون مطلبی در این مورد پیدا نکردم ولی آنچه که مسلم است اینه که DISM.exe موجود
    در ویندوز های 8 و 8.1 قابل استفاده در سیستم های زیر است:

Windows 7
    Windows 8 ,8.1
    Server 2012 R2 , 2012 , 2008 R2 , 2008 SP2
    Windows PE 3.0 , 4.0 ,5.0

همانطور که در جلسه قبل گفتم ،این برنامه میتواند تغییرات زیادی در ایمیج های WIM انجام دهد. نکته قابل ذکر این
    است که این برنامه میتواند اینکار ها را با فایل های VHD و VHDX هم انجام دهد ولی بنده تجربه ای در اینمورد ندارم.

در ادامه بحث صرفا" با توضیح دادن چند دستور پر استفاده این برنامه مطلب را تمام میکنم:

Mount کردن
    =========

ما برای اینکه بتوانیم در یک ایمیج دخل و تصرف کنیم ، اول باید فایل های این ایمیج در محلی در اختیار ما قرار داشته
    باشند.
    بنابر این برای اینکه بتوانیم در فایل Install.WIM ویندوز های 7 و ببعد تغییرات مورد نظرمان را اعمال کنیم اول باید محتوای
    این فایل را در جائی داشته باشیم.(توجه داشته باشید که محتوای این فایل حجم خیلی زیاد تری نسبت به خود فایل
    داشته و گاها" حجم محتویات میتواند نزدیک به حدود 10 گیگا بایت هم باشد).

ما با این برنامه دو نوع میتوانیم یک ایمیج را Mount کنیم.
    -----------------------------------------------------
    1. میخواهیم به محتویات ایمیج دسترسی داشته و تغییراتی در آن ایجاد کنیم ، طوری که ایمیج نهائی دارای تغییرات
    مورد نظر ما باشد
    . در این صورت از دستوری مشابه دستور زیر استفاده میکنیم

کد HTML:
    Dism /Mount-Image /ImageFile:C:\xxx\wim\Install.wim /index:1 /MountDir:C:\xxx\mount
    پس از اجرای این دستور محتویات قسمت index:1 از فایل Install.wim (که در داخل پوشه C:\xxx\wim قرار دارد) به
    داخل پوشه C:\xxx\mount کپی می شود.
    حالا میتوانیم وارد پوشه C:\xxx\mount شده فایل ها یا پوشه هائی به محتویات این پوشه اضافه کرده و یا فایل هائی
    را عوض کرده و یا حتی دیلیت کنیم.

تذکر:
    --------
    بعضی از دی وی دی های ویندوز فقط یک نوع ویندوز در داخلشان وجود دارد و بعضی دیگر ممکن است بیش از
    یک نوع ویندوز داخلشان وجود داشته باشد.
    یعنی یک فایل install.wim ممکن داخلش یک یا چند نوع ویندوز موجود باشد.
    ما با اجرای یکی دیگر از دستور های DISM (که بعدا" خواهم گفت) ، میتوانیم بفهمیم که داخل این فایل Install.wim
    چند نوع ویندوز وجود دارد.
    توجه داشته باشید که ویندوز های موجود در داخل Install.wim دو تا مشخصه دارند: یکی نام ویندوز مثلا"
    Windows 7 Ultimate و دیگری index ، مثلا" index1 و index2 و الی آخر.
    اگر فقط یک ویندوز داخل install.wim وجود داشته باشد index:1 حساب خواهد شد.

در دستور بالا ، ما با نوشتن index:1 به برنامه گفتیم که ویندوز با index شماره 1 را Mount کند.
    ولی میتوانیم دستور بالا را به صورت زیر با مشخص کردن نام ویندوز اجرا کنیم:

کد HTML:
    Dism /Mount-Wim /WimFile:C:\xxx\wim\install.wim /name:"Windows 7 Ultimate" /MountDir:C:\xxx\mount
    توجه داشته باشید که اول باید نام یا ایندکس درست را بدانید و بعد یکی از دستورات بالا را اجرا کنید.

بعدا" بیشتر توضیح خواهم داد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 5 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)