اینها هرکدام چه هستند وایا لازم هستند که در ویندوز نصب بشند وبرای چه کاری نصب یشوندMSXML 4.0 Service Pa -----------------MSXML 4-KB2758694--------------MSXML Core Services 4.0 Service Pack 3
اینها هرکدام چه هستند وایا لازم هستند که در ویندوز نصب بشند وبرای چه کاری نصب یشوندMSXML 4.0 Service Pa -----------------MSXML 4-KB2758694--------------MSXML Core Services 4.0 Service Pack 3
شرکت مایکروسافت برای رفع باگ های سیستم و نیز برای رفع سوراخ های امنیتی ویندوزش ، بطور مرتب
آپدیت هائی ارایه میدهد.
لذا با توجه به اینکه MSXML هم جزو این آپدیت ها می باشد ، نصب آن ها ضروری است
اما اینکه MSXML چیست میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمائید:
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.85%29.aspx
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام مرسی از اینکه جواب سوالاتمو دادید ممنون و موفق پاشید
ببخشید جناب اقای شیرین زبان چندتا سوال داشتم از خدمتتون من از انجمن سافت98 دنبال نوشته ها وتاپیکهاتون بودم اما بعد از مدتی نیومدید ومن نتونستم پیداتون بکنم اما بالاخره با کمک یکی از مدیران انجمن سافت 98 بالاخره پیداتون کردم اما اینجا هم نتونستم باهاتون ارتباط برقرار کنم چندبار خواستم پیام خصوصی بدم اما ارور داد که باید پستهاتون75تا بشه اگه ممکنه راهی جلوم بذارید که بتونم باهاتون ارتباط برقرار کنم البته ایمیلتونو به کمک یکی از بچه های انجمن سافت98 پیدا کردم اما نخواستم بی ادبی کرده وقبل اینکه منو بشناسید بهتون ایمیل بزنم چون چندتا سوال بی جواب دارم از تون ممنون میشم که جوابمو بدید
درود
دوست گرامی ، ورود شما را به جمع انجمنمان خوش آمد میگویم
میتوانید سوالات خود را (البته یکی یکی) بصورت ایجاد تاپیک مطرح فرمائید. مطمئنا" در حد توان در خدمتتان خواهم بود.
[SIGPIC][/SIGPIC]
با توجه به اینکه شما اکثرا" فایل های مختلف ویندوز را ویرایش میکنید و نیاز دارید که برنامه WAIK و یا AIK را در سیستمتان داشته
باشید لذا ضرورت دارد که MSXML 6.0 در سیستمتان نصب باشد
Microsoft Core XML Services (MSXML) 6.0
[SIGPIC][/SIGPIC]
درود
با تشکر از دوستان عزیزم
استاد msxml فکر کنم فقط مخصوص ویندوز اکس پی است و نیازی نیست در ویندوز های بعدی نصب شود درسته؟!
بله کاملا" درست است
وجود msxml 6.0 برای کار با برنامه های waik و aik لازم است که در ویندوز ایکس پی باید نصب کنیم ولی
داخل ویندوز 7 وجود دارد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)