اخبار ورزشی - خداحافظی شلوغ مهدویکیا/ آنها که نباید، بودند
خداحافظی مهدی مهدوی کیا در بازی پیشکسوتان پرسپولیس با ستارگان میلان با حاشیههایی همراه بود.
حضور جمعیت انبوهی اطراف مهدی مهدویکیا سبب شده بود تا این بازیکن در میان این افراد، دیده نشود. علاوه بر عکاسان، بسیاری از کسانی که اطراف مهدویکیا حضور داشتند، جزو کادر ورزشگاه آزادی و یا افراد متفرقهای بودند که بدون هماهنگی وارد زمین شده بودند.
تماشاگران حاضر در ورزشگاه با شعار مهدی مهدویکیا، خداحافظ خداحافظ، او را همراهی میکردند. همچنین تعدادی از تماشاگران با در دست گرفتن پلاکاردهایی که در کنار هم نام مهدویکیا را تشکیل میداد، از این بازیکن حمایت میکردند.
یکی از نکات جالب این دیدار حضور سربازی در کنار زمین بود که به هیچ عنوان اجازه ورود خبرنگاران را به داخل زمین نمیداد. با این حال بسیاری از افراد غیر خبرنگار توانستند به داخل زمین راه پیدا کنند.
همچنین یکی دیگر از نیروهای امنیتی که روی سکوها حضور داشت، به دلیل آنکه پیشکسوتان تیم پرسپولیس همچون هلالی و زادمهر را نمیشناخت مانع از حضور آنها به داخل زمین میشد.
---------------------------------------
مهدویکیا: دوست داشتم با شماره 17 خداحافظی کنم/میلان با خاطره خوش از ایران میرودبازیکن تیم فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس گفت: دوست داشتم با پیراهن شماره 17 از پرسپولیس خداحافظی کنم.
مهدی مهدویکیا پس از خداحافظیاش در بازی ستارگان میلان و پرسپولیس گفت: همه از این بازی راضی بودند و تماشاگران هم لذت بردند. آنها برای پیشکسوتان پرسپولیس آمدند و برایشان سنگ تمام گذاشتند، باید تشکر ویژه از آنها بکنند.همچنین تشکر ویژهای از کسانی که این بازی را برگزار کردند باید انجام دهم.
وی در مورد خداحافظیاش با پیراهن شماره 17 فرشاد پیوس گفت: دوست داشتم با شماره 17 خداحافظی کنم. خاطرات خوبی از این پیراهن دارم زمانی که این پیراهن را از پیوس گرفتم بازیهای خوبی انجام دادم و امشب هم دوباره آن را پوشیدم. البته اکنون فکر میکنم بازیکنی این پیراهن را در پرسپولیس میپوشد ولی نمیدانم کدام بازیکن است.
مهدویکیا درباره خداحافظی که در فینال جام حذفی انجام داد، گفت: آن بازی فرق میکرد. همه بعد از باخت ناراحت بودند. من هم ناراحت بودم اما امروز روز خوبی بود. همه آمده بودند تا پیشکسوتان پرسپولیس را ببینند.
وی ادامه داد: باید از میلان هم تشکر ویژهای بکنیم. بازیکنان صاحبنامی آمده بودند و فکر میکنیم که آنها با خاطره خوش از ایران بروند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)