نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    با خدایی پادشاهی می کنی بی خدایی هر چه خواهی می کنی
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    1583
    Array

با سلام و درود
    بر همه عزیزان و اساتید و مدیران گرامی

اول : انتقاد از سنگین بودن سایت واسه کاربران DialUp
    مخصوصاً اگه جاوا اسکریپتش فعال باشه تا 5 یا 6 دقیقه اما جاوا اسکریپت فعال نباشه 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول می کشه البته با مرورگر دوست داشتنی اَپرا
    دوم : میشه یک راهنما واسه سایت قرار بدین اگه تصویری باشه که عالی میشه البته با حجم خیلی کم چون هرچی سرچ می کنم به نتیجه مطلوبی نمیرسم و همش از گوگل داخل سایت را سرچ می کنم مگر این که برچسبی موجود باشه تا ما را به مطلب مورد نظر برسونه البته همیشگی نیست گاهی وقتا جواب گوست ( یاد بدین چطور در انجمن میشه جستجو کرد من بلد نیستم مگه چیه؟ خیلی چیزای پیش پا افتاده را خیلی هامون بلد نیستیم ! )
    سوم : یکی از مشکلات انجمن اینه که بعضی از تصاویر حالا به هر دلیل بارگذاری یا لود نمی شوند یا بعضی لینک ها به دلیل ف*ل*ر - حذف فایل از روی سرور- قدیمی بودن پست ها نمی توان مورد استفاده قرار گیرد
    که ممنون میشم این مشکلات هر چه زودتر حل شوند
    چهارم : جسارتاً
    میشه واسه کاربرانی که قبلاً فعال بودن یا سمت خاصی داشتن ولی الآن فعال نیستند حالا به هر دلیلی یک سابق اضافه کنید تا این که سمت قبلیش را برداشته یا از درجه قبلی عزلش کنید
    مثلاً کاربر فعال سابق
    بلاخره هر کسی در زندگی خصوصیش دارای مشکلاتی هست حالا چه کم چه زیاد اعم از ( تحصیلی - ازدواجی - شغلی - مالی - کم بود وقت - بیماری - حادثه -کم بود وقت - شکست - فوت ) حالا چون فعالیتش کم شده یا دیر به دیر سر میزنه یادیگه نمیاد
    نباید ما سِمت کاربری را ازش پس بگیریم شاید اون بنده خدا فوت کرده باشه ما ها که از زندگی هم دیگه خبر نداریم و اصلاً هویت واقعی همدیگه را نمی شناسیم و بیشترمون اسم و فامیل یا شماره ای از هم نداریم که از هم خبردار شیم الا استاد عزیز که شمارشون را واسه همه قرار دادنگاهاً در بسیاری از انجمن های خیلی معروف ایرانی دیده شده که از مطالب کاربر استفاده می کنند و خیلی ساده او را اخراج یا عزلش می کنند مانند پیسی ورلد - ( سافت98 که مطالب استاد باعث رونق گرفتنش شد و چند روزه استاد از سمتی داشتند برکنار شدن و اصلاً بعنوان کاربر معمولی آن انجمن هم دیگر شناخته نمی شوند
    بدون ذکر هیچ دلیلی به دیگر کاربران ( بلاخره ما هم حق داریم بدانیم علت چه بود تا ما حواسم را بیشتر جمع کنیم که چیزی ننویسیم که باعث اخراجمان شود )
    نمیدونم این پست به ضررم تموم میشه یا نه ولی باید گفت و نوشت
    یه روز از همین روزا میان سرغم
    می برنم یه جای دور
    نمی زارن پیدا کنید
    جنازمم توی یه گور
    با تشکر از توجه همه مدیران و عزیزان و اساتید گرامی
    حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me

2. 4 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)