نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مرتضی کریمی تکذیب کرد

کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

مرتضی کریمی تکذیب کرد

92 07 496

لوازم خانگی هم به ابزار تبانی فوتبال اضافه شده است؟کمک داور سابق فوتبال ایران گفت: این جنگی است که پس از برنامه 90 آقایانی که قبلا دوستم بودند و امروز دشمنم شده‌‌اند علیه من راه انداخته و هدفشان خراب کردن وجهه من و برخی افراد است.
    مرتضی کریمی در گفت‌وگو با فارس در خصوص صحبت‌هایی که در چند روز اخیر به نقل از وی در سایت‌های خبری مبنی بر اینکه قبل از دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس از دوستان پرویز مظلومی پول دریافت کرده است تا دربی را به سود آبی‌ها دربیاورد، گفت: در شهرستان هستم و متأسفانه من هم چنین صحبت‌هایی را شنیده‌ام و فهمیده‌ام که این مصاحبه در سایت‌هایی که معتبر نیستند درج شده است و این در حالی است که چنین مصاحبه‌ای را نه در گذشته و نه حتی در این یکی دو روز اخیر انجام داده‌ام.

وی ادامه داد: چنین حرف‌‌هایی را نزده‌ام و تمام آن را تکذیب می‌کنم. نه به شوخی و نه جدی و نه به طور رسمی این صحبت‌ها را مطرح نکرده‌ام و چون در تهران نیستم تا به امروز از متن این مطالب خبر نداشتم.

کریمی تأکید کرد: به محض بازگشت به تهران از سایتی که ابتدا این خبر را درج کرده شکایت کرده و تا آخر پای شکایتم خواهم ایستاد چرا که این مطالب صد در صد کذب است.

کمک داور سابق فوتبال ایران گفت: این جنگی است که پس از برنامه 90 آقایانی که قبلا دوست من بودند و امروز دشمنم شده‌‌اند برعلیه من راه انداخته و هدفشان خراب کردن وجهه من و برخی افراد است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا همیشه نام وی در این قضایا به میان می‌آید، گفت: چون آشکارا صحبت می‌کنم و شفاف‌سازی می‌کنم. من حقایق را مطرح می‌کنم و الان این حقایق دامنگیر من شده است ضمن اینکه چون رشته‌ام خبرنگاری است می‌دانستم اگر چنین صحبت‌هایی را بکنم برخی افراد درصدد خراب کردن من برخواهند آمد.

وی یادآور شد: چرا خبرگزاری‌های معتبر چنین مصاحبه‌ای را از من منتشر نکرده و تنها یک سایت از قول من این را نوشته است. آنها فکر می‌کنند چون تعهدی ندارند می‌توانند هر حرفی را که دلشان می‌خواهد بنویسند.

کریمی در خصوص دریافت 16 میلیون و یک تلویزیونی LCD قبل از دربی 69 گفت: مگر طرفم دیوانه است که به جای پول به من LCD بدهد. این حرفها کذب است و از آنها تعجب می‌کنم. جالب اینکه این روزها وسایل خانه هم جزو ابزار تبانی اضافه شده است.

کریمی گفت: کسانی که سواد رسانه‌ای داشته باشند با خواندن متن مصاحبه می‌فهمند که این مطالب می‌خواهد من و محسن قهرمانی را خراب کند. این سایت باید صدای من را داشته باشد و در غیر این صورت به طور حتم تا پایان شکایتم خواهم رفت.

وی در پایان گفت: اگر بخواهم حرف بزنم این کار را با خبرگزاری‌های معتبر و مطرح انجام می‌دهم و باز هم تأکید می‌کنم که برخی درصدد کوبیدن و خراب کردن من و قهرمانی هستند.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

2. 2 کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)