![]()
مواد لازم :
شير دو پيمانه پودر نشاسته و پودر کاسترد از هر کدام دو قاشق غذاخوري شكر 100 گرم آب دو پيمانه پودر ژلاتين انار چهار قاشق مرباخوري انار دانه شده يك قاشق غذاخوري پسته خام 18 عدد بادام درختي و فندق و باداهم هندی خام از هر کدام 9 عدد
طرز تهيه :
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را با خامه تزئين ميكنيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)