مواد لازم :
شكر /1 پيمانه يا 180 گرم
كره يا مارگارين /يك و يك دوم پيمانه يا 300 گرم
تخم مرغ /1 عدد
شير /2 قاشق سوپخوري
وانيل /يك چهارم قاشق چايخوري
اسانس بادام /يك دوم قاشق چايخوري
آرد /4 پيمانه
بيكينگ پودر /1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد . شكر و كره را با همزن بزنيد تا كرم شود ، سپس تخم مرغ ، شير ، وانيل و اسانس بادام را افزوده كاملاً بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده ، به دفعات داخل مايه اضافه و مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد.
خمير را در پرس شيريني ريخته ، آن را در سيني بدون چربي پرس كنيد و به مدت 15 دقيقه يا تا وقتي كه زير شيريني طلائي شود در فر بپزيد . سپس از فر خارج كرده ، بگذاريد خنك شود.
نكته :
1 ـ مي توانيد از رنگ هاي غذايي در خمير استفاده كرد.
2 ـ مي توانيد از پودر بادام يا پسته و همين طور كنجد براي تزئين شيريني ها قبل از گذاشتن در فر استفاده كرد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)