ممنون آقا احمدرضا ، انشاالله خبر میدم
ارسالی حذف نمیشه ، فقط احتمال داره به دلیل خالی کردن تیبل جستجو که حجم زیادی داره جستجو پاک بشه نه ارسال ...
در مورد گوگل توضیح زیاد هست ، متاسفانه اونقدر پیام های پنل زیاد بود ( مخصوصا پیام های DMCA ) که نتونستم متن کامل پیام را پیدا کنم ولی یک توضیح کلی بدم
گوگل یک موتور جستجو ساده برای یک وبمستر نیست بلکه امکانات زیادی چه برای کاربران و چه برای صاحبان و طراحان سایت در نظر گرفته که توجه به اونها نیتونه بسیار مفید باشه
مطمئنا به عنوان کاربر متوجه شدید که هنگام ورود به برخی سایت ها پیامی مبنی بر اینکه ممکن است سایت مذکور خطرناک یا ویروسی باشد را دیده اید ؟ گوگل تمامی سایت های موجود در جهان نت را بررسی میکند و در صورت دیدن مورد مشکوکی سریعا به کاربران اطلاع میدهد و در صورتی که صاحب سایت در خواست بررسی مجدد بعد از رفع مشکل را بدهد آن را بررسی خواهد کرد و ...
در کل شما پس از ساخت اکانت در وب مستر تولز گوگل که رایگان هست سایت های خود را در اونجا ثبت میکنید و گوگل امکانات فراوانی به شما میدهد ( متاسفانه از حدود یکسال قبل این امکانات برای ایرانی ها بسته شده )
مدتی قبل متوجه کاهش سرعت ایندکس و حتی کم شدن ایندکس های سایت شدم که بعد از سوال چندین نکته را به من تذکر دادند که یکی از اونها قدیمی بودن نسخه اسکریپت سایت بود ، سایر موارد را رفع کردم و تنها این یک مورد مانده که با توجه به داشتن لایسنس مشکلی نداریم . از اونجا که سایت کاملا امن شده مشکل امنیتی نداشتیم و برای همین زیاد برای آپگرید عجله ای نداشتم ولی دیگه چاره نیست . این را هم اضافه کنم که آپگرید کار ساده ای هست و تنها حجم زیاد دیتابیس و ناسازگاری تعدادی از هک ها و پلاگین ها کار را تا حدودی سخت میکنه وگرنه کل آپگرید فروم فیلم معمولا چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه و حتی بیشتر مواقع کاربران خبردار هم نمیشند .![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)